søndag, april 02, 2006

En eller anden SLUK...

... for det dérsens drenget charme. NU!! Det er jo umuligt at føre en normal tilværelse på den her måde. *Fnyser*

8 Comments:

Anonymous Maria sagde...

Hvilken sammenhæng? Hvor kommer det fra? Eller bare ?

02 april, 2006 17:06  
Blogger Mie sagde...

Hæhæhæææ..... kan forstå, Lommen lider :o)

02 april, 2006 20:05  
Blogger BusterLiguster sagde...

Åååh hvor er det skønt at lide på den måde ;-)

02 april, 2006 20:09  
Anonymous Acq sagde...

Giv mig adressen, så fikser jeg det ;-)

02 april, 2006 21:05  
Anonymous Sine sagde...

*Fnis* Om du så bliver 100 år, kommer du vist aldrig til at kunne modstå drenget charme! (hvilket i øvrigt er en af de to grundlæggende forskelle på os to - kan ikke huske den anden lige nu ;-))

02 april, 2006 21:33  
Blogger Pernille sagde...

@Maria: Bestemt ikke 'eller bare'. Er blevet slået i gulvet af noget helt fantastisk charme på den flabede overskudsmåde. Tror nok, det er det, som visse folk kalder 'modspil'. Arrogance kan være SÅ farligt, når det doseres rigtigt... hrøm... Og her er der tilmed tilsat en knivspids galanteri, som serveres ved den helt perfekte temperatur. Suk, altså. Er der nogn, der har en isterning?

@Mie: At antyde, at en kommentar, der indeholder SÅ meget 'hæhæ', på nogen som helst form for måde skulle være forstående grænser i bedste fald til det tendentiøse... Hrmf. Nemlig, ja.

@Liguster: Altså, nu kan det selvfølgelig godt være, at DU er masochist, men det er JEG ikke... ;-)

@Acq: *LOL* Dét dér er - i bogstaveligste forstand - god værkstedshumor... :-)

@Sine: Tihi, sød kommentar. Dog med den konstruktionsfejl, at du har fuldstændigt ret... Meget irriterende. I øvrigt: Kan det virkelig passe, at der findes kvinder, der IKKE er til drenget charme?? Jeg er målløs!

02 april, 2006 22:02  
Blogger Pernille sagde...

... Faktisk håber jeg p.t. ikke, jeg bliver så meget ældre; for med årene er det kun blevet sværere og sværere at modstå den dérsens drengede charme. Tør egentlig ikke helt overveje, hvordan det står til, når jeg runder de fyrre engang - og da slet ikke evt. hundrede...

02 april, 2006 22:04  
Anonymous Sine sagde...

Det er såmænd ikke fordi, jeg har noget imod drenget charme - det slår bare ikke benene væk under mig på samme måde som mænd, der hviler i sig (hmm... det lyder slet ikke lige så interessant som drenget charme). I øvrigt kan jeg nu sagtens se dig charmere dig ind på de (i år 2060 selvfølgelig mandlige) plejere i Olle-Kollet, mens de mænd, der i dag hviler så dejligt i sig selv, nok til den tid er faldet i søvn i rullestolen ;-)

02 april, 2006 23:12  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home