tirsdag, marts 28, 2006

Tante Olfert og Onkel Elvira...

Ud af det blå-sms fra mandlig (p.t. lidt for mikrofon-håret) ven:

"Det er svært at finde bukser efterhånden, specielt når man nu hader lavtalje og samtidig bruger størrelse lange ben. På den positive side skal jeg til frisøren i morgen :-). Ved dog ikke helt, om jeg har brug for det endnu ;-)"

Jeg tror, jeg går ud og slår nogle søm i og lapper min cykel... Og i dagens anledning drikker jeg sgu nok min aftenkaffe sort!

14 Comments:

Anonymous Mandlig ven sagde...

Altid rart at vide at man kan blive hængt ud på nettet :-). Jeg mente nu mere, at jeg som altid lød (en smule) gammel, men jeg kan godt se at den er lidt... tøset måske :-D.

28 marts, 2006 19:08  
Blogger Pernille sagde...

@Mandlig ven: Hvor lyder det dog egentlig bare dårligt på ufatteligt mange niveauer, når Messenger fortæller mig, at "du har en ny e-mailmeddelelse fra Mandlig ven"... Ahem...

28 marts, 2006 19:10  
Blogger BusterLiguster sagde...

Hehehe lommen er helt enig ... det lyder dybt suspekt... og sms'en var altså megatøsset ;-)

28 marts, 2006 19:29  
Blogger Mie sagde...

Bekymrende - helt og aldeles bekymrende på SÅ mange niveauer :o)

28 marts, 2006 19:49  
Anonymous Olli sagde...

Ha ha ha...
Deet er fanme go' værkstedshumor!

28 marts, 2006 22:51  
Anonymous ham der... i ved sagde...

Har man nu ikke engang lov til at udforske sin kvindelige side før man straks skal grines af og udstilles på groveste vis... Jeg sender skylden videre til generationen over mig da det er deres idealer om den bløde mand der har gjort mig til den jeg er i dag ;-)

28 marts, 2006 23:12  
Blogger Pernille sagde...

@Liguster og Mie: Ja, jeg ved så snart ikke, om det er bekymrende for min ven, at han er så tøset, eller om det er bekymrende, at jeg har sådanne venner... Måske begge dele? ;-)

@Olli: Velkommen til! Jamen, det er jeg da glad for, du synes. :-) Som du måske har set, har jeg været forbi din blog, hvor jeg - "pudsigt nok" - fik mig et kæmpe grin over din liste "Kvinden - et fænomen". Nøj, den er skæg! *Klukker stadig* Anbefaling hermed videregivet!

28 marts, 2006 23:14  
Blogger Pernille sagde...

@Ham dér... I ved...: Du skal sgu nødig snakke om skyld! Det er trods alt din skyld, at jeg nu er på vej ned på gulvet af grin. Absolut ikke på nogen måde i orden! Klar over, hvor svært det er at skrive kommentarer på den måde?! Nå! Flet så lige dit yndigt kvidrende (maskuline?) næb! :-D

28 marts, 2006 23:17  
Anonymous ham igen. Holder han ikke op?!? sagde...

@Lommen: Jamen gulvet og grin er da også to ting der hører helt naturligt sammen. Vær du bare glad for at jeg har introduceret det fantastiske element i dit liv :-D.

29 marts, 2006 11:16  
Blogger Pernille sagde...

@Ham dér: Hm... Sku' hilse dig fra Camilla og sige, du er en "tøse-tosk". Og ja, det staves skam uden 'r'. Det er jo jysk! Hun og jeg har takket være dig nu mistet vores i forvejen skrantende femininitet. *Tsk! Og næsen i sky*... hrøm...

29 marts, 2006 12:23  
Anonymous you know who sagde...

Hvordan djævlen - undskyld mit svenske - kan jeg være skyld I at i mister (resterne af) jeres femininitet?!? Fordi I får mindreværdskomplekser eller hvad?

Nå men du kan da hilse tilbage og sige, at jeg da heldigvis er ligeglad :-). Og hvis det ikke virker så nægter jeg da bare...

29 marts, 2006 13:03  
Blogger Pernille sagde...

@Hende... øhm... ham min ven, som jeg snart afslører navnet på: Meget enkelt: Du overgik os bare (lizzom!) med flere bh-skåle med den sms dér. Camilla HAR opgivet, tror jeg... ;-D

For fanden i panden da! Udtrykket "så nægter jeg da bare!" er stadig fantastisk. Tak til Frederik på (cirka) 6½ for denne fantastiske ytring... Måske stof til en lille blogpost om, hvad børn dog siger?

NB! Med Mokken på Bloggen, skal man passe på med at hinte til noget som helst svensk på den dårlige måde. Så ER du advaret...

29 marts, 2006 13:11  
Blogger Mie sagde...

Rigtigt, Lomme - ve den skitjävla som gør sig morsom på svenskernes bekostning... det har vi eneret på, os, der lever med dem hver dag :o)

Lidt lissom Hella Joof siger, at det kun er sorte, der må lave sjov med negre...eller noget!

29 marts, 2006 14:56  
Anonymous en tilfreds kvinde sagde...

[Ved godt, at blog'batten om dette emne sluttede for et par dage siden, men nu gør jeg det alligevel:] Overhørte lige en samtale i kantinen om speltmel, røremaskiner og hæveprincipper mellem tre... mænd. Måske vi kvinder bare skal til at acceptere, at mænd er blevet metroseksuelle - og være glade for det! Vi kan jo heller ikke lide, hvis de er usoignerede og lader opvasken stå, vel?

31 marts, 2006 14:18  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home