fredag, august 17, 2007

Er du en klæber over for kæresten?

Det har jeg altid været i mine forhold. Med dyb skam at melde. Kors, hvor nedværdigende, egentlig - som voksent menneske at føle sig så afhængig, så sårbar, så lille, så ligegyldig! Men hvordan holde op med at klæbe og alligevel få al den nærhed, man drømmer om, når nu kæresten tilsyneladende altid har brug for at "være lidt i fred"?
Det handler ikke om at sætte sine forventninger ned og lade sig nøje, men derimod at "sætte kærligheden til sig selv op", så at sige i stedet for at gøre kæresten ansvarlig for den umulige opgave at fylde éns kærlighedslager op. Det kan han/hun ikke, hvis man ikke selv tror og tør...

Jeg er sikker på, at mange - måske især de kvindelige læsere, eller er det bare min fordom? - kan genkende ovenstående problematik. Måske sidder der osse nogle derude, som har været/er kæreste med sådan én, som jeg her har valgt at kalde 'en klæber', der ved, hvad jeg taler om.

Du er ikke en klæber, fordi du efter de allerførste par dates bliver usikker på, om modparten mon er lige så interesseret i dig, som du er i ham/hende. Det er helt naturligt. Du er heller ikke en klæber, blot fordi du savner din kæreste, når han/hun er på ferie med vennerne - eller måske endda i glimt, når han/hun er på job.

Nej, en klæber er noget ganske andet...
En klæber er mange og timelange telefonopkald hver dag og utallige skænderier, der starter med, hvorfor modparten ikke har ringet eller skrevet, eller hvorfor modparten ikke har ringet eller skrevet nok, eller hvorfor modparten har "virket så uengageret / "kold" / uinteresseret / indelukket", bare fordi han/hun har ønsket et par timer i fred eller måske bare har lavet noget andet et par timer.

En klæber sidder altså lårene af sin partner og føler sig ulykkelig og tom, hvis partneren siger fra over for klæberens invasion af ham/hende og gerne vil ha' lidt tid for sig selv.

Det siger næsten sig selv, at det ikke er nemt at være nogen af parterne i et forhold, hvor den ene klæber, og den anden ønsker lidt mere afstand. Det er faktisk tværtimod meget anstrengende. Og man kan blive ved at såre og bekrige hinanden rigtigt meget i en sand blindgyde af mindreværd, modstridende behov, angst for at miste og angst for at såre, hvis man ikke i tide får fat om nældens rod.

Det er med klæber-adfærd som med så mange andre mindreværds-mønstre, fx jalousi:

Det hjælper ikke, at den kæreste, som ikke klæber, "tager hensyn" til klæberens behov og forsøger at efterkomme dem - eller rettere: De behov, som klæberen TROR, at han/hun har, og som det vil gøre ham/hende lykkelig at få opfyldt til punkt og prikke...

Har man en meget jaloux kæreste, hjælper det jo heller ikke, at man først holder op med at gå udfordrende klædt i byen, dernæst holder helt op med at tage i byen for til sidst at droppe enhver aktivitet, hvor den jaloux kæreste ikke er med og kan overvåge én...

Tilsvarende med klæberen:

Klæberen kender ingen grænser. Hverken sine egne eller modpartens. Eller i hvert fald brydes de konstant. Først sms'er kæresten ikke nok, så ringer han/hun ikke nok, så er han/hun ikke aktiv nok, når de er sammen osv..
Det afgørende ord her er "nok". For det er aldrig nok for klæberen. Og i sine mere og mere skingre råb efter opmærksomhed indskrænker klæberen løbende kærestens bevægefrihed: Det er bestemte former for opmærksomhed, klæberen vil ha', det er bestemte mængder. Og karakteristisk nok er de fleste klæbere overbeviste om, at hvis bare de finder den rigtige kæreste (eller hvis bare den kæreste, som de allerede har, bringes til at gøre alt på den helt rigtige måde), så vil de, klæberne, blive lykkelige.

Men - surprise - sådan hænger verden ikke sammen.

Lige meget hvor meget den mindre opsøgende kæreste så overhører sit eget behov for fred og alenetid og forsøger at "bevise" (!) sin kærlighed over for klæberen, så kan det nemlig ikke slukke klæberens angst for det allerværste i hele verden: Nemlig at finde ud af at den, som han/hun elsker højst, ikke elsker gensidigt. Det skyldes, at klæberens angst højst sandsynligt er lige så gammel som klæberen selv og i virkeligheden ikke har noget som helst med kæresten at gøre.

Men det er en længere historie, som vi måske kan tage en anden gang... Her skal fokus holdes på det øjeblikkelige perspektiv.

Den ikke-klæbende kæreste må nemlig være stærk og ikke lade sig manipulere med af klæberens offerrolle-mentalitet.
Det er IKKE den ikke-klæbende kærestes ansvar, hvis klæberen føler sig usikker, overset, uelsket. Og det er sådan set heller ikke hans/hendes ansvar, at få klæberen til at føle sig elsket.

Det er derimod i allerhøjeste grad hans/hendes ansvar at blive ved med at være sig selv og give og tage det, som han/hun nu har lyst og evner til og brug for at give og tage. Han/hun har svært ved at stille noget op, hvis klæberen i sit mindreværd fortolker alt på den værst tænkelige måde... Logikken er IKKE, at den ikke-klæbende kæreste bare skal "gøre nok". Logikken er, at de søde handlinger og ord, kæresten giver, skal tages ind af klæberen, som de kærlighedserklæringer de nu engang er.

Hvis man som den mere indadvendte i sådan et forhold derimod bliver ved med at gå ind på klæberens præmis om hele tiden at skulle gøre eller give noget mere, bliver man snart et meget ulykkeligt menneske. For så har man jo dybest set accepteret en kontrakt, der siger, at er klæberen ulykkelig, så er det éns "skyld", og så er man jo et ondt menneske...

Og klæberen synes jo aldrig, det er nok. Ergo er den frihedssøgende kæreste notorisk et dumt svin. Desuden er den ikke-klæbende kæreste gået ind på, at han/hun er utilstrækkelig i forholdet. Det sker, når man går ind på præmissen om hele tiden at skulle forsvare og forklare og bevise, at man altså stadig elsker den anden. Så er man pludselig blevet sådan én, som er under anklage, og som accepterer, at man er det.
I sidste ende mister man sig selv og sin værdighed - fuldstændigt ligesom klæberen i øvrigt for længst har gjort det...

Det er den ikke-klæbende kærestes opgave (for sin egen skyld!) at få sagt helt klart fra over for klæberen. Få fortalt hvad man kan og vil give klæberen, når det kommer til kontakt.

Og så må klæberen herefter tage ansvaret for sin egen tryghed og tillid på sig. Naturligvis kan det være rigtigt svært, hvis man fx er blevet forladt et utal af gange. Men hvis du er en klæber, så prøv at tænke lidt over, hvorfor du er blevet forladt: Kunne det ha' noget at gøre med at du har kvalt kæresten i dit behov for evig nærhed - ja, nærmest symbiose?

Og gør det dig i øvrigt evigt lykkelig, hvis du er sammen med kæresten eller snakker i telefon med ham hele tiden? Eller er han snarere et middel til at glemme, hvordan du egentlig har det i dit eget selskab?

Jeg siger ikke, at klæbere er hverken usympatiske eller syge i hovedet, selv om denne post vist er lidt skarpt skåret ;-) Jeg har jo netop selv været én af dem. Men jeg siger, at vores angst for at blive svigtet og stå alene tilbage er noget, vi må arbejde med, i stedet for at få kæresten til at pukle for at det skal se ud, som om angsten ikke er dér.

I nogle af mine kommende blogposter vil jeg fortælle om, hvordan det går med mit eget udviklings-projekt: Tag Ting Som De Kommer, som netop handler om at lære at give slip og stole på, at jeg er elsket, uafhængigt af hvor mange eller få sms'er og opkald o. lign. jeg får fra min lidt mere enspænder-agtige, men meget kærlige og (det meste af tiden ;-)) betænksomme kæreste, der her på bloggen går under aliasset Skuldrene.

En af de største udfordringer er at lære at læne mig tilbage i et parforhold - i stedet for at tro, at dets eksistens står og falder med mig eller omvendt: At min eksistens står og falder med parforholdet.

Jeg er bestemt ikke færdig med at være en klæber sådan fra den ene dag til den anden og har ingen universalløsninger. ;-) Men inden for de sidste uger er der faktisk sket så drastiske ting i mit liv, at jeg i hvert fald godt tør begynde at øse lidt ud af mine tanker om det her med at hvile i og holde af sig selv. For det er jo selvfølgelig dét, som det hele handler om: At tro på, man er værd at elske.

Jeg er på vej imod et liv som ikke-klæber og glad og tilfreds for mig selv - og min kæreste. Og hvis du har lyst, er du velkommen til at læse med og måske bidrage med en erfaring eller et nyt perspektiv

Lommen - hold fast, så kører vi!

47 Comments:

Anonymous Anonym sagde...

Det er selvfølgelig er ret plat ting at skrive, jeg ved det: Men det handler nok meget om selvtillid -- og om ikke at forvente af ens partner, at han eller hun skal fuldende en. Eller omsider gøre en til et helt menneske ... eller hvordan man nu skal udtrykke det. Man har ret til at have forventninger, det er klart, men de skal være rimelige. Og: Det er vigtigt at arbejde på (eller med) sigselv, at udvikle sin egen, selvstændige personlighed -- så man (også) har noget interessant at tilbyde sin partner. Tror jeg.

17 august, 2007 12:39  
Blogger Lommen sagde...

@Bo:
Plat? *Smiler* Nej da! Det synes jeg sgu ikke. Bortset fra at jeg synes, det handler om selvVÆRD og ikke selvTILLID...
Og du rammer da hovedet på sømmet med formuleringen:
"-- og om ikke at forvente af ens partner, at han eller hun skal fuldende en. Eller omsider gøre en til et helt menneske ... "
Måske jeg sku' sætte dig til at skrive mine indlæg! ;-)

Jeg vil så tilføje, at jeg tror, det er mødet med éns egne svagheder (der jo trickes ekstra ift en partner), som er starten på at gøre noget ved det. Dermed ER en kæreste i en eller anden forstand med til at gøre én hel.

17 august, 2007 13:10  
Anonymous Anonym sagde...

Du har helt ret -- bortset fra, at ens egne svagheder jo ikke nødvendigvis er svagheder. Men måske bare muligheder for at opleve og gøre ting anderledes. Hvis du forstår, hvad jeg mener. Et godt parforhold består jo ikke, tror jeg (ikke), af to mennesker, som kæmper for at blive ens, for at føle ens og tænke ens og have samme styrker og svagheder o.s.v. Men af to mennesker, som orker at give hinanden plads, fordi de - hver for sig - værdsætter den anden, respekter, elsker ... og den slags.

17 august, 2007 13:41  
Blogger Lommen sagde...

@Bo:
"Svagheder" var nok et dårligt ordvalg.
Det, jeg mente, var de gamle sår, enhver i større eller mindre grad har med sig fra barndommen, og som kan læges, når man bliver mindet om dem igen (fordi man naturligvis sørger for at finde sig en kæreste, som kan tricke de dér gamle ting). Når man først har indset, at det ikke er kærestens "skyld", det gør ondt, så er man jo dér, hvor man kan handle. Selv.

Og ja, så bliver det til en styrke, når man har taget den kamp og er kommet ud på den anden side. I stedet for at prøve at få kæresten til enten at få sårene til at holde op med at gøre ondt eller til at hele.

På den måde vil det osse ende med, at alle forskellighederne træder endnu tydeligere frem mellem partnere - men at de efter sådan en proces så forhåbentlig ser den værdi og rigdom, der netop ligger i forskelligheden.

Nej, for pokker da - jeg skal da ikke være som min kæreste eller vice versa!! *Ser helt forskrækket ud, men smiler så*

17 august, 2007 14:10  
Blogger Dana Watsham sagde...

Svaghed er skam ikke et plat ord i den smmenhæng ... been there, done that, burn the T-shirt!

Men for nu at give forsøget et lille, skræmmende twist: I mit første ægteskab var jeg (til at begynde med) den der var jaloux og klæbende. Efterhånden som jeg fik gjort op med de mekanismer, der forårsagede det, blev min partner mere og mere jaloux. Og som du så rigtigt skriver, hjælper det ingenting at forsøge at føje. Det endte med, at han kunne blive jaloux på et spillejob - selv om musikken havde været en af de ting der førte os sammen?

Manglende selvværd og angst er nemlig ikke logiske. Faktisk er de alt andet, fordi det er reptilhjernen der træder i karakter.

18 august, 2007 07:05  
Blogger Lommen sagde...

@Dana:
Det var da godt nok øv for dig med den kæreste. Godt, du slap af med ham. Men sikke en skuffelse det må ha' været, at det ikke kunne holde, hvis du pludselig var mere sikker på dig selv...

Jeg kan selvfølgelig sagtens se, hvor du vil hen, og man skal vel aldrig sige aldrig, men Skuldrene virker ufatteligt lettet over udviklingen. Jeg kan helt ærligt faktisk ikke mindes, hvornår han og jeg sidst har haft flere dage i træk uden skænderier (når vi har været hver for sig), men nu er der ro i lejren. Og i min mave... ;-) Krydser fingre for, det fortsætter!

18 august, 2007 12:31  
Blogger stinekp sagde...

ang. Danas indlaeg: foerst var du jalous og da du fik bugt med jalousien var der plads til at han blev jalous i stedet. Ofte tror jeg det haenger saadan sammen i et parforhold, at der er nogle roller der ´automatisk´ fyldes ud. Saa gaelder det om at deles om dem, saa én af parterne ikke ender ude i ekstrem-klaeber-rollen eller ekstrem-jalousien...!?

19 august, 2007 14:03  
Blogger Lommen sagde...

@Stine:
Må lige rette en misforståelse: Jeg har aldrig været jaloux anlagt. Jge har nærmest aldrig tænkt tanken, at nu var min kæreste nok sammen med en anden kvinde, når han tog i byen eller sådan noget. Aldrig. Jeg har kunnet få en følelse af, jeg var glemt på en eller anden måde, men ikke det andet.
Jeg inddrog det med jalousien for at illustrere, at hverken den ikke-jaloux eller ikke-klæbende kæreste skulle indordne sig til de mere eller mindre skæve verdensbilleder, som den jaloux eller klæbende kæreste har.

Selv har jeg været klæbende.

Din hypotese om de dér roller, som nærmest altid er i et forhold, tror jeg ikke helt, jeg kan abonnere på. Men på den anden side er der da nok en tendens til, at fx jalousi altid er til stede i et forhold, og at parterne aldrig er nøjagtigt lige besidderisk anlagt...

19 august, 2007 16:46  
Anonymous Anonym sagde...

Hold da op et fedt indlæg.. Hvor er du klog.. læser du til professor af en art? ;-D

Jeg har vidst forsømt dine sidste indlæg, så jeg får travlt med at catche op, kan jeg se. De er jo lidt lange.. ;o)

Denne skimmede jeg lige, det er jo så vildt og uhyggeligt korrekt det du skriver.. Altsammen.. Der gik lang tid før jeg opdagede netop som du skriver; det er/blir aldrig nok..!

Man tror at grunden til man modtager en masse søde beskeder er, at han er helt vild med en, men der skal man ikke tage fejl.. Det er for sin egen skyld, at han skriver, for så svarer hun jo nok, og så er han selv rolig..

Den kan også godt være lidt hård at vågne op til.

Nåmen tak for nu.. :o)

20 august, 2007 13:45  
Blogger Lommen sagde...

@Hun:
1) Professorer er sjældent klogere end så mange andre, men bare venner med de rigtige mennesker på det institut, hvor de er ansat... ;-)
Spøg til side: Tak for din ros!

2) Orv, hvor den sved, du! For du ser jo sagen fra den modsatte side - meget tankevækkende! Kom lige pludselig til at tænke på, hvordan min kæreste må se på alle de søde sms'er, jeg har sendt ham. Håber da virkelig, han ved, at jeg har ment dem oprigtigt. Osse selv om jeg så måske har været for obs på, hvad der kom tilbage, og OM der kom noget... *Gulp*

--Og kan vi SÅ lige få et link på dig, hva'?! ;-)

20 august, 2007 13:54  
Anonymous Anonym sagde...

Hej! Og Tak for et super godt indlæg! Jeg står netop i sådan en situation, hvor jeg er klæberen, og min kæreste er... ja, han er sgu blevet træt af det.. - OG FORSTÅELIGT NOK! Dit indlæg har fået tankerne sat i gang hos mig på en rigtig god måde. Nu håber jeg bare ikke, at det er for sent indset af mig - han har her den sidste uges tid nemlig taget afstand fra mig. Igen tak for et virkelig godt indlæg!

13 september, 2007 11:22  
Blogger Lommen sagde...

@Pigen27:
Det bedste er da næsten de her kommentarer, hvor nogen virkelig føler, de kan bruge ét af mine indlæg til noget... Tak for de pæne ord. :-)
Mange gange held og lykke med at slippe ud af klæberrollen - med eller uden din nuværende kæreste! Første skridt imod en bedring er jo at indse, at det er dét, man gør - klæber...

13 september, 2007 12:52  
Anonymous Anonym sagde...

Hvor er det et godt indlæg. Jeg har været gift med en klæber og jaloux mand og jep det ødelægger en fuldstændig, helt og adels. Til sidst tror man ikke på sig selv længere. Jeg er den onde der ikke sørger for at han har det godt, det må jeg så lære at leve med!

10 marts, 2012 18:05  
Blogger Safa0511 sagde...

Hej Alle, jeg hedder Safa El Sadat, jeg er gift i 20 år med min mand, og vi har to søn, ældre en 16 og yngre er 11 år. Min mand elskede mig meget, men det kom til et tidspunkt, da han var involveret i affære med en kvinde, som er hendes kollega. Jeg har aldrig forestillet mig det, men på en eller anden måde ændrede hans holdning til mig og børn, hans sene kommer fra arbejde fik mig til at tænke over sagen. Selv på mit 20 års bryllupsdag i marts holder jeg mig væk fra sex som vi lover at gøre det på brylluppet årsdagen, 15 dage før bryllupsdagen meddelte han ja, at han havde sex med sin kollega. Han bragte hende i min seng, da jeg var ude for arbejde, det betyder, at mine følelser var fuldstændig værdiløse for ham. Min mentale tilstand er fuld af smerte, jeg tror jeg ikke kan glemme og genvinde smerten. Denne kvinde var i fuld kontrol med hende og jeg ville aldrig gøre det med vold, hun vil vinde over mig, da hun er skilt, hun sagde, hun var jaloux over vores forhold, og hun vil ødelægge mig ved at tage min mand. Jeg var nødt til at diskutere det med en ven, der bad mig om at finde en god stavekaster, først og fremmest troede jeg aldrig på denne Cast stavemåde, men jeg må prøve det, indtil jeg kom på tværs af PROPHET NOSA UGO email på internettet om hvordan han har hjulpet så mange mennesker til at få deres ex-tilbage og hjælpe med at rette forholdet og gøre folk lykkelige i deres forhold og nogle andre historier om åndelig sygdom og mere, jeg forklarede min situation for ham, og han hjalp mig med at udføre nogle bønner, nogle urter og rødder og et lille offer, som jeg gjorde, og inden for 7 dage kom han tilbage for at undskylde, og det var bare et mirakel for mig. Er glad i dag, at han hjalp mig, og jeg kan stolt sige, at min mand er nu hos mig igen og han er nu forelsket i mig som aldrig før.
Har du brug for hjælp i dit forhold som at komme tilbage til din mand, kone, kæreste, kæreste, vindende lotterier, urtemedicin for sygdom, HIV, STD'er, Astma, Arthritis, Fybroid, Stroke eller enhver form for sygdom, åndeligt problem , Jobpromotion, seere, der læser mit indlæg, der har brug for hjælp til eventuelle livsudfordringer, skal kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for, at du gjorde det.

Email: nosaugotemple@gmail.com
WhatsApp: +34631686040
                        +17207992813

27 juni, 2019 00:11  
Blogger Inger Pedersen sagde...

Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

01 august, 2019 23:26  
Blogger Vlasta Parkanová sagde...

Den, der læser dette vidnesbyrd i dag, skulle fejre med mig og min familie, fordi det hele startede som en vittighed for nogle mennesker, og andre sagde, at det var umuligt. Jeg hedder Jacob Schultz og kommer fra Tivoli, men jeg flytter til Belgien med min kone. Jeg er heldigvis gift med to børn og en smuk kone. Der skete noget forfærdeligt med min familie, jeg mistede mit job, og min kone forlod mit hus, fordi jeg ikke kunne tage godt af mig selv og familien. hende og mine børn på det bestemte tidspunkt. Det lykkedes mig i ni år, ingen kone at støtte mig til at passe godt på børnene. Jeg prøver at sende en testmeddelelse til min kone, men hun forhindrer mig i at tale med hende. Jeg prøver at tale med hendes ven og hendes familie, men jeg ved stadig, at nogen kunne hjælpe mig, og jeg har sendt anmodningen senere til så mange virksomheder, men stadig Ring ikke til mig, indtil en trofast dag kommer, som jeg aldrig vil glemme i mit liv . Da jeg mødte en gammel ven af ​​mig, som jeg forklarede alle mine vanskeligheder, og han fortalte mig om en god mand, der hjalp ham med at få et godt job hos Coca cola-selskabet, og han fortalte mig, at det var en caster-charme, men jeg er en person, der aldrig tror på fortryllelse, men jeg besluttede at prøve det, og jeg kontaktede ham via doctorosagiede75@gmail.com. Han instruerede mig og viste mig, hvad jeg skulle gøre i disse tre dage efter lanceringen af ​​trylleformularen. Jeg fulgte alle instruktionerne og gjorde, hvad han bad mig om at gøre godt. Drosagiede sørg for, at alt gik godt, og min kone ville se mig igen efter det vidunderlige arbejde Drosagiede. Min kone ringer til mig med et ukendt nummer og undskyldte, og hun fortalte mig, at hun virkelig savner mig og vores børn og min kone kommer hjem. Og efter to dage kaldes et firma, som jeg har sendt mit takkebrev, nu er jeg den eksemplariske virksomhedschef her i USA. Jeg anbefaler, at hvis du har problemer med at komme tilbage din eks eller helbrede dig for sygdomme som hiv og kræft, så send en besked til denne e-mail: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og du får det bedste resultat. Tag ting for givet, og det vil blive taget væk fra dig. Jeg ønsker dig det bedste.

13 august, 2019 22:37  
Blogger Mizi Margueron sagde...

Hej venner, jeg hedder Jørgensen Sørensen, jeg er fra Herning Danmark, jeg er her for at sprede de gode nyheder til de nødlidende. Jeg var deprimeret, da min kone forlod mig efter en anden mand, fordi jeg blev bedt om at stoppe med at arbejde, fordi jeg havde kræft, og jeg blev knust . Hun fjernede min eneste datter, så min eneste mulighed var at dø, jeg forsøgte at ringe til hende, men hun ignorerede mig, jeg sendte hende tekstmeddelelser og pludselig svarede hun og bad mig om ikke at ringe eller sms hende mere, så en dag kommer jeg i kontakt med en min ven på facebook og jeg forklarede alting for ham, og han fortalte mig også, at han havde de samme problemer før, og han introducerede mig for en stavebesøg kaldet Drigbinovia, han sendte mig sine personlige e-mail-kontakter doctorigbinovia93@gmail.com Jeg kontaktede ham og han svarede mig hurtigt forklarede jeg mine problemer for ham, og han sagde, at jeg ikke skulle bekymre mig for, at han havde gjort det for så mange mennesker, at jeg er en mand, der aldrig troede på stave, men jeg besluttede at prøve det, han forsikrede mig 24 timer om at lade trylleformularen og helbrede mig også mod kræft og få mig et bedre job, og pludselig sendte han mig medicinen mod min sygdom, jeg tog det bare 2 dage, og jeg var fri, jeg troede aldrig på mine øjne næste dag, nogen bankede på min dør og jeg var ikke forventede nogen den dag pludselig var det min kone, hun bur st i tårer, og jeg kunne ikke bære det hun bønfaldt mig og bad om min tilgivelse straks jeg modtog et opkald fra mit firma, hvor jeg havde arbejdet i årevis, jeg blev forfremmet som manager for GFNorte comapny i Mexico by, så hjælp mig tak Drigbinovia for genoprette alt, hvad jeg har mistet før, så vil jeg rådgive enhver, der har behov for hjælp til at kontakte Drigbinovia, du kan også whatsapp ham på hans personlige nummer +2348144480786 må Gud velsigne dem, der tager tid at læse dette vidnesbyrd held og lykke

12 september, 2019 23:04  
Blogger Anneli Jäätteenmäki sagde...

Mit navn er Eva Hovmand Skjøtt, jeg har været gift i over 6 år, og det var forfærdeligt, fordi min mand virkelig snydt på mig og ledte efter en skilsmisse, vi brød sammen for et år siden og vi kom tilbage efter så mange behageligheder for dejlig kærlighed gaver. Jeg elsker min mand så meget, at der ikke er nogen time på dagen, hvor jeg ikke tænker på ham, han er en verden for mig, jeg værdsætter ham på samme måde. være så jeg ikke kan gøre noget for at skade ham eller få ham til at føle sig trist. Jeg stødte på en blog-blog Et vidnesbyrd kaldet "Osawe jennifer" på Internettet, hvordan han gendannede den store nedtrængte storpræstinde i medgiftens tempel, hendes eks-mand derhjemme efter 3 dage med kærlighedsformularer. Jeg har læst så mange forskellige postkommentarer om forundrede store kræfter har hjulpet mennesker over hele verden, uanset afstanden, de har bragt ex-kærlighed og hjulpet med at løse skilsmissen, og separate beretninger kom ud af kærlighed og skabte mennesker glade i forholdet. Jeg skal være 100% sikker, så jeg prøvede og sendte en kontaktmeddelelse til doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og han svarede straks, og jeg fortalte ham min historie, og han gav mig kun 2 dage til at fortolke natten den hun var tilbage og bad om tilgivelse, hvor vidunderligt og pålideligt hans arbejde var. Hvis nogen har lignende problemer, bedes du kontakte ham på hans e-mail.

14 september, 2019 18:52  
Blogger Anonymous sagde...

Hej venner, dette er mit vidnesbyrd. vi er gift i 5 år og sammen i 9 år. vi blev adskilt i 4 måneder. Han vil ud og er ikke villig til at redde vores ægteskab. Vi har været et godt par (i det mindste troede jeg på det) og argumenterer sjældent. Måneder før han rejste hjemmefra var han så inaktiv og sov meget. Jeg indså, at han havde en følelsesladet affære med nogen, og han bekræftede, at han var tiltrukket af hende. Så sagde han, at han ikke er forelsket i mig og ikke kan leve med mig. Jeg tiggede, græd og så videre i måneder. Jeg havde brug for hjælp så meget, og jeg vil have min mand tilbage til mig. Jeg surfe på Internettet, da jeg så et vidnesbyrd om dame om, hvordan dr. Ajayi, den store stavebesøg, der hjalp med at helbrede fibroid, og hun var i stand til at få et eget barn, der slå restaureret fred i hjemmet. hun dropper hans kontakt, og jeg kopierede den. Først var jeg skeptisk til at kontakte, men jeg har virkelig brug for en varig løsning på mit problem, så jeg sender ham en besked, der forklarer min situation for ham. Han sagde, at jeg skulle være forvisset om, at min mand vil komme tilbage til mig, hvis jeg skulle gøre som han instruerede, jeg gjorde alt, hvad han bad mig om at gøre, og på den fjerde dag fik jeg en undskyldende tekst fra ham, hvor han sagde, at han ikke ved, hvad der kom over ham, den aften kom han hjem og bønfaldt for alle hans forkerte handlinger, og siden da har vores kærlighed og ægteskab været stærkere. Jeg vil gerne takke den store stavebesøg Dr. Ajayai for hans gode job og for at gøre mig glad igen i livet. Hvis du oplever det samme ægteskabelige problem, eller hvis du har andre problemer, der presser dig ned, skal du kontakte Dr Ajayi i dag på e-mail: Drajayi1990@gmail.com eller Whatsapp-nummer: +2347084887094. Han er i stand til at udføre enhver form for trylleformularer, du kan tænke på, jeg er et levende vidnesbyrd.

28 november, 2019 14:51  
Blogger Tina Petersen sagde...

Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har behandlet i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

13 februar, 2020 17:37  
Blogger Unknown sagde...

Jeg vil sige til verden for at fejre dette store vidnesbyrd med mig, jeg tror aldrig på, at jeg nogensinde kan få min tidligere elsker tilbage en dag. Min historie og taksigelse går til Dr. ODION Da min kæreste forlod mig, troede jeg aldrig, at jeg var i stand til at få hende tilbage, efter alt hvad hun har sat mig igennem, men jeg er så glad for, at jeg efter Dr. ODIONs indblanding var i stand at få min kæreste tilbage efter 48 timer, og jeg er stolt over at sige, at hvem der nogensinde har brug for hjælp til at få sin elsker tilbage, skal kontakte Dr. ODION på hans e-mail: (drodion60@yandex.com) det er derfor, jeg også vil lade alle, der har brug for hjælp derude for også at søge hjælp fra ham, så han også kan hjælpe dig. mail ham via: (drodion60@yandex.com) eller WHATSAPP hans hotline: +2349060503921

01 december, 2020 13:14  
Blogger Thomas Kraene sagde...

HVORDAN JEG FÅR MIN EKKONNE TILBAGE MED HJÆLPEN AF DR ODION ...... Hej alle sammen, jeg hedder Thomas Kraene, efter 15 års ægteskab boede jeg og min kone lykkeligt sammen, vi elskede hinanden så meget og jeg elskede min familie, de var min højeste prioritet, indtil en morgen havde jeg og min kone et lille argument, som jeg ved, at alle par har, fordi der ikke er perfekte par i denne verden efter argumentet, jeg gik på arbejde, da jeg kom hjem, kunne jeg ikke ' for ikke at finde min kone og vores børn, hun pakkede også sine tasker og børnenes og forlod jeg prøvede at ringe til hende, men jeg kunne ikke nå hende, jeg gik til hendes vens hus, men de kunne ikke fortælle mig, hvor jeg kunne finde hende, jeg var frustreret, jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, jeg begyndte at drikke alkohol hver dag og aften, jeg stoppede med at gå på arbejde, det var en vanskelig ting for mig, fordi hun og mine børn betyder alt for mig, det var som om en del af min krop forlod mig, jeg kunne ikke ' t fungerede godt, en dag søgte jeg på Internettet, da jeg så et vidnesbyrd om nogen, der vidnede om en mand ringede til Dr. ODION, og hvordan han bragte sin kone tilbage inden for 3 dage, jeg tænkte ikke to gange over det. Jeg sendte en besked til ham og fortalte ham alt, hvad der skete mellem mig og min kone, og han sagde, at han finder mit problem meget let for ham at løse han fortalte mig også at stole på ham, at min kone kommer tilbage, og jeg fortalte ham, at jeg stoler på ham, og han bad om nogle oplysninger, som jeg gav ham, 3 dage senere kom min kone hjem med børnene, jeg var så overrasket over at se hende, det var som en drøm for mig begyndte hun at græde og undskyldte mig, jeg fortalte hende, det er okay, jeg tilgiver hende, at jeg er glad, hun er tilbage, vi lever nu lykkeligt sammen. Hvis du er sønderknust, fordi din kone eller mand forlod dig, kan du kontakte ham via hans e-mail for enhver form for dødsformular, beskyttelsesformulering og også for at løse retssager. (drodion60@yandex.com) eller du kan også whatsApp ham på +2349060503921.

18 december, 2020 19:40  
Anonymous Dewe Hughes sagde...

Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
WhatsApp: +2348122948392

07 juni, 2021 08:03  
Blogger Anonymous sagde...

Hej der, her er en hurtig, dette er udelukkende for dem, der har brug for en ændring i deres kærlighedsliv, dem, der søger en pålidelig stavehjul, der hjælper med at genoplive deres smuldrede / smuldrende forhold og også dem, der lider af lidelser af forskellige slags, denne læge er en, der er virkelig alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavningskastering. Læge Egwali stavehjem er det rigtige valg for dig, alt hvad du behøver at gøre er bare en kontakt, så jeg kan forsikre dig om, at resten ville være komplet magi, min kærlighedslivet var på randen af ​​at kollapse, indtil jeg bestilte en kærlighedsformulering, at alle nødvendige procedurer blev fulgt korrekt for at sikre, at det fungerer perfekt. I dag er jeg et levende vidne om, at doktor Egwali tryllekunst fungerer uden nogen rimelig tvivl. Derfor bruger jeg alle medier til at fortælle verden om denne store stavelæge, der bragte fred og enhed tilbage til mit hjem. Tal med ham i dag og få dine følelsesmæssige tilbageslag udslettet helt.
Nå ham ved disse kontakter!

WhatsApp: +2348122948392
Kurer: dregwalispellbinder@gmail.com

10 juni, 2021 01:23  
Blogger Anonymous sagde...

Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

10 juni, 2021 09:08  
Anonymous Donna Burkley sagde...

Min endeløse ros går til denne dybe charmer, der er værd at efterligne. Tak doktor. Hej gutter, jeg hedder Donna 38. Jeg bor i San Francisco-bugten i Californien. Mit følelsesmæssige liv tog en stor drejning og er blevet velsignet, siden jeg blev henvist til ham af en familieven, der blev søster, smerten var så uudholdelig, det traumatiserede mig, fordi jeg havde smerter, havde urolige nætter, der næsten gjorde mig elendig for omkring et år før mit møde med Dr. Egwali, der hjalp med at genoplive det, jeg troede var væk. Tro i første omgang var jeg også i vantro på grund af mine forskellige møder med en række spellcastere og hjemmesider, alt sammen på vej til at bringe min yndige mand tilbage til mig, jeg har altid været stærk og vidste, at der måtte være et pålideligt sted at hjælpe mit eget ægteskabelige traume for det bragte faktisk så meget kaos. Kathy fandt Dr. Egwalis artikel og gav mig den, jeg kontaktede ham og forklarede, hvad jeg gik igennem, han sagde, at han var nødt til at udføre visse ritualer, hvoraf alle de nødvendige procedurer blev fulgt, lige siden disse ritualer blev gjort, har vores liv været så farverig, han har siden været min ideelle mand og kærlige over for mig og vores børn .. Tak igen læge, du kan slutte dig til ham på et hvilket som helst af disse medier og være en lykkelig sjæl, da jeg håber at finde held!

Viber / WhatsApp: +2348122948392
E-mail: dregwalispellbinder@gmail.com

19 juni, 2021 22:20  
Anonymous Anonym sagde...

Sikke et tidspunkt at være lykkelig i live, jeg vil gerne dele et hurtigt vidnesbyrd om, hvordan jeg fik min kæreste tilbage med hjælp fra Dr. Okpa, som kom mig til hjælp og genoprettede min glæde inden for 24 timer uden forsinkelse efter 1 år og 6 måneders at miste mit livs kærlighed. Jeg troede, at jeg aldrig kunne få ham tilbage igen i mit liv, før Dr. Okpa gjorde det med sine kræfter, som jeg for evigt vil være taknemmelig for. Jeg vil bare sige en stor tak til Dr. Okpa for at hjælpe mig, og du kan også kontakte ham for at takke ham på mine vegne, eller hvis du også har brug for hjælp. Her er hans kontaktmail: okpatempleofsolution@gmail.com eller ring på +27653527813.

Navn: Mya

27 juli, 2022 12:25  
Blogger Anonimo sagde...

Jeg er meget glad i dag med min familie. Mit navn er Angela, bor i USA, min mand forlod mig i et år, og jeg elsker ham så højt, at jeg har ledt efter en måde at få ham tilbage på siden da. Jeg har prøvet mange muligheder, men det lykkedes ikke, før jeg mødte en ven, der introducerede mig til Dr. UDAMA, en trylleformular, som hjalp mig med at bringe min mand tilbage efter 2 dage. Min mand og jeg lever lykkeligt sammen i dag, fordi jeg fulgte instruktionerne fra den store Dr UDAMA. Den mand er fantastisk, du kan kontakte ham via e-mail: (udamaada@gmail.com). og hans direkte kontaktnummer og whatsapp er (+27658978226) Nu vil jeg råde alle seriøse personer, der befandt sig i denne form for problemer, til at kontakte ham nu en hurtig løsning uden stress..

31 august, 2022 15:47  
Blogger Anonymous sagde...

jeg vil dele min fantastiske oplevelse med den bedste trylleformular DR WALE, min mand var mig utro, og da jeg fandt ud af, at vi havde en kamp, ​​som førte til, at han udfyldte en skilsmisse, græd jeg og blev syg, da jeg søgte efter kærlighedscitater online jeg så folk snakke om ham og hans store arbejde, hvis sag lignede mit, de efterlod hans kontaktoplysninger, jeg kontaktede ham, og han fortalte mig, at jeg ikke skulle bekymre mig om, at han efter uger vil annullere skilsmissen og vende tilbage til mig, efter at jeg gjorde alt, hvad han bad om mig at gøre til min største overraskelse næste dag aften det var min mand han knælede ned og tryglede mig om at acceptere ham tilbage, tak endnu en gang DR WALE du er virkelig en velsignelse for mig han kan også hjælpe dig med at kontakte DR WALE på WhatsApp/Viber : +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com

03 november, 2022 15:36  
Blogger Anonymous sagde...

DR WALE HJÆLPER MENNESKER I ENHVER TYPE FORELATIONSSPØRGSMÅL OG LOTTERINUMRE
Det er en meget svær situation, når man spiller i lotteriet og aldrig har vundet, eller bliver ved med at vinde lav fond ikke op til 100 bukke, jeg har været et offer for et så hårdt liv, den største fond jeg nogensinde har vundet var 100 bukke, og jeg har har spillet lotteri i næsten 12 år nu, tingene ændrer sig pludselig i det øjeblik, jeg stødte på en hemmelighed på nettet, et vidnesbyrd om en trylleformular kaldet DR WALE, som hjælper folk i enhver form for lotteri-numre, når de gik online, så mange gode vidner om DR WALE. nu er jeg en stolt lotterivinder ved hjælp af DR WALE, jeg vandt $1.000.0000.00, og jeg gør dette bekendt for alle derude, som har prøvet alle dage at vinde i lotteriet, tro mig, dette er den eneste måde at vinde på lotteriet. En anden god nyhed her er, at DR WALE også hjælper en af mine venner med at bringe sin mand tilbage, som forlod hende for en anden dame. nu hvor min veninde lever lykkeligt med sin mand. Du kan kontakte DR WALE Via: WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER E-mail: drwalespellhome@gmail.com

DR WALE kan også hjælpe dig med at løse dette problem

(1)Bringer den tidligere kæreste tilbage.
(2) Urtekur og spirituel healing.
(3) Du ønsker at blive forfremmet på dit kontor.
(4) Graviditetsbesvær.
(5)Vind en retssag.

23 januar, 2023 00:16  
Anonymous Anonym sagde...

Min mand tog hjemmefra for at bo sammen med en anden kvinde, han havde mødt på arbejdet, og sendte mig skilsmissepapirer. Jeg ønskede ikke en skilsmisse, fordi jeg elsker min mand meget højt, og jeg vil ikke have, at min familie falder fra hinanden. Jeg havde en mistanke om, at kvinden havde bundet min mand med en trylleformular, så han ikke kunne vende tilbage til sin familie. Jeg ledte efter tips til, hvordan jeg får min mand tilbage, og jeg fandt en kommentar, der sagde, at Dr. Ige Ajayi hjalp hende med at få sin mand tilbage efter måneders skilsmisse, så jeg fik mailen fra Dr. Ige Ajayi fra kommentaren. Jeg sendte brevet og e-mailede ham om mit problem, og han svarede mig og forsikrede mig om, at han vil få min mand tilbage inden for to dage, og til min største overraskelse kom min mand tilbage inden for to dage som lovet af Dr. Ige Ajayi og nu min mand. mand er tilbage hos mig og er endnu mere kærlig end før. Du kan også søge hjælp hos Dr. Ige Ajayi via e-mail: drigeajayi@gmail.com eller WhatsApp på +2348130035939.

12 februar, 2023 10:36  
Blogger Anonimo sagde...

Mit navn er Luca Matteo, dette har været en af de bedste ferier i mit liv, fordi jeg fik min kone tilbage inden for få timer. Jeg læste nogle gode vidnesbyrd om Dr. Udama, før jeg ringede til ham, men jeg vidste ikke, om alle de historier var sande, før jeg vandt min kone tilbage. Efter at jeg havde vundet min kone tilbage, har jeg med hjælp fra Dr. Udama lært at dele mit vidnesbyrd med alle på denne hjemmeside om, at Dr. Udama er en virkelig kraftfuld trylleformular, der genopbygger ethvert ødelagt forhold eller ægteskab med en kærlighedsformular på få timer. Du er velkommen til at kontakte Dr. Udama på WhatsApp: ( +27 65 897 8226 ) eller e-maile ham på ( udamaada@gmail.com ) og takke mig senere.

13 februar, 2023 11:08  
Anonymous Martina Bonucci sagde...

God dag! Jeg er Martina Bonucci, og dette er min historie.. Efter 3 års brudt ægteskab efterlod min mand mig med tre børn, og mit liv blev ødelagt. Jeg ville afslutte det hele, jeg begik næsten selvmord, fordi jeg var så deprimeret. Jeg var så følelsesmæssigt deprimeret hele denne tid, og livet virkede meningsløst. På en skæbnesvanger dag, mens jeg surfede på internettet, stødte jeg på adskillige vidnesbyrd om Dr. Udama. Nogle mennesker vidnede om, at det bragte deres eks tilbage, nogle vidnede om, at det genopretter livmoderen og helbreder sygdomme med hans urter. Jeg var mere interesseret i forsoning med min mand, hvilket Dr. Udama muliggjorde på 3 dage. Nu er min mand tilbage, og vi har levet lykkeligt lige siden. Tak skal du have. Her efterlader jeg din kontakt til alle. E-mail: udamaada@gmail.com Ring / Whatsapp: +27 65 897 8226

26 april, 2023 13:53  
Blogger Unknown sagde...

MIT ÆGTESKAB ARBEJDEDE IGEN MED HJÆLP FRA DR ISIKOLO, SOM ER DEN MEST ÆRLIGE STAVELSESTYPER, DU KAN FINDE
Jeg er Helen Thompson Mit hjem har været fyldt med uendelige problemer og elendighed, som førte til den skilsmisse, jeg aldrig ønskede med min mand. Alt styrtede ned, og vi gik hver til sit. Jeg prøvede at komme videre, men det var så svært for mig, fordi jeg stadig elskede min mand, og min datter har altid grædt, fordi hun ville have sin far tilbage. Jeg havde ikke noget valg i stedet for at søge hjælp, hvilket fik mig til at kontakte DR ISIKOLO efter at have set så mange gode bemærkninger om hans arbejde. Han forsikrede mig om at forsone mig og min mand med hans forsoningsbesværgelse, hvilket han gjorde. Jeg er glad for at fortælle jer alle, at kærligheden og lykken er blevet genindsat, og vi fandt sammen igen, og jeg tror på, at det er for evigt for os og alt takket være DR ISIKOLO for at gøre så meget for at redde min familie. Han har aldrig for travlt til at hjælpe nogen. Så kontakt ham nu, hvis du også har brug for hjælp. e-mail ham nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms via WhatsApp: +23481333261196

12 maj, 2023 10:47  
Blogger Unknown sagde...

Efter at jeg var blevet i et dårligt ægteskab i nogle år, også ved at tænke på det, mister jeg også mit job, jeg græd dag og nat, og jeg blev næsten gal. Men nu er jeg tilbage på benene, alt tak også DR WALE, der genoprettede min lykke. Efter at jeg havde læst om alle de gode ting, DR WALE har gjort for folk, kontaktede jeg ham hurtigt og fortalte ham om, hvad jeg går igennem. Min mand tævede mig altid uden grund, og han bliver altid stødt på alt, hvad jeg gør. Efter at have fortalt DR WALE alt dette, gjorde han en trylleformel for mig og fandt ud af, at min mand så en anden uden for vores ægteskab, det er grunden til, at han kommer hjem og ledte efter fejl. Men alt takket være DR WALE, at han nu har bragt alt tilbage til det normale igen. min mand har bedt mig om tilgivelse, og min chef på min arbejdsplads har bedt mig om at komme tilbage på arbejde. Jeg anbefaler også DR WALE alle, der har brug for hjælp. kontakt DR WALE Via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller E-mail: drwalespellhome@gmail.com

16 juni, 2023 02:15  
Blogger Anonymous sagde...

Jeg er her også og setter pris på det gode arbeidet til DR WALE. Da jeg trodde det var over i livet mitt, var det da denne flotte mannen kalt DR WALE kom meg til unnsetning. Jeg hadde alvorlige problemer med mannen min, at han sender inn et skilsmissebrev som forteller meg at han vil skilles fra meg. Det gjør at jeg mister litt fokus på arbeidsplassen min, noe som gjorde at sjefen min ga meg et sparkebrev, og det blir verre for meg. Ikke før denne dagen fortalte en god venn av meg hvordan DR WALE hjalp henne med problemet hennes. Så jeg tok motet til å kontakte DR WALE og fortalte ham alt. Alt han gjorde for meg var at han trollbandt meg som gjorde at mannen min aldri ble skilt fra meg igjen, og sjefen min på jobben ringte meg tilbake for å begynne å jobbe igjen. nå lever jeg og mannen min lykkelig sammen. Du kan kontakte DR WALE på WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER
drwalespellhome@gmail.com

05 juli, 2023 09:29  
Blogger Anonymous sagde...

Nogle gange sker der lort i vores ægteskaber, men det vil ikke altid holde, når vi kæmper for at få dem ordnet, jeg havde problemer med mit ægteskab juli 2021 det var en frygtelig oplevelse, at jeg næsten mistede mit ægteskab, min mand troede, jeg var utro, fordi jeg altid modtage opkald fra arbejde jeg forsøgte at få ham til at forstå de er bare mine kollegaer han troede aldrig på mig han søgte skilsmisse og papirerne var ude, det var som en drøm for mig, men det hele var en realitet jeg havde brug for at stoppe ham fordi jeg elsker ham, det var et smukt ægteskab, og jeg kunne ikke engang forestille mig at forlade mit ægteskab, jeg var nødt til at søge hjælp hos DR WALE, jeg forklarede ham min situation, og selvfølgelig hjalp han mig, han forberedte en kærlighedsform til mig og forsikrede mig om sikkerhed, Min mand stopper skilsmissen og elsker mig igen. Det er derfor, jeg er her for at fortælle folk om DR WALE, og hvordan han har hjulpet mig. Hvis du går igennem problemer med ægteskab og forhold, skal du bare kontakte ham hans WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-mail: drwalespellhome@gmail.com

13 juli, 2023 10:45  
Blogger Anonymous sagde...

Mannen min pakket ut av huset for å bo sammen med en annen dame han møtte på nettet, og han sendte meg skilsmissepapirer. Jeg ønsket ikke skilsmisse på grunn av kjærligheten jeg har til mannen min, jeg vil ikke at familien min skal gå i stykker. Jeg mistenkte at kvinnen brukte en trolldom for å binde mannen min slik at han ikke kan komme tilbake til familien sin. Jeg lette etter tips om hvordan jeg kan vinne mannen min tilbake, og jeg kommer over en kommentar som sier at DR WALE hjalp henne med å få mannen tilbake etter flere måneders samlivsbrudd, og jeg tok WhatsApp-nummeret til DR WALE som var til stede på kommentaren og WhatsApp +2347054019402 ham om problemet mitt, og han svarte meg og hjelpe meg med å gjenopprette mannen min innen en uke, og akkurat nå er mannen min tilbake hos meg, og han er enda mer kjærlig og omsorgsfull. Du kan også kontakte DR WALE for å få hjelp på WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com DR WALE er den rette personen å kontakte om forholdet ditt eller ekteskapsproblemer, og han vil hjelpe deg med å få tilbake eksen din, og jeg er veldig glad for å vitne om hans gode arbeid

15 juli, 2023 04:34  
Blogger Anonymous sagde...

EFFEKTIV OG KRAFTIG KÆRLIGHEDSTAVELSER DR WALE
Jeg er blevet afvist af min mand efter fem(5) års ægteskab, bare fordi en anden kvinde havde en trylleformular på ham, og han lod mig og barnet lide. en dag, da jeg læste gennem nettet, så jeg et indlæg om, hvordan denne trylleformular på denne WHATSAPP +2347054019502 har hjulpet en kvinde med at få sin mand tilbage, og jeg gav ham et svar på hans WHATSAPP, og han fortalte mig, at en kvinde havde en besværgelse om min mand, og han fortalte mig, at han vil hjælpe mig, og efter nogle dage vil jeg have min mand tilbage. Jeg troede på ham, og i dag er jeg glad for at lade jer alle vide, at denne trylleformular har magten til at bringe elskere tilbage. fordi jeg nu er glad for min mand. Tak for DR WALE. Nå ham på WhatsApp/Viber-nummer: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com Tak DR WALE. Må dine guder altid belønne dig for dit gode.

25 juli, 2023 13:30  
Blogger Anonymous sagde...

Jeg tog næsten mit liv på grund af min mand, der forlod mig og stoppede med at vælge mine opkald. Han sagde, at han ikke elsker mig længere, jeg prøvede at tigge ham, men han vil ikke svare mig, før vi havde en kamp og slog op i seks måneder, hvorefter jeg indser, at jeg ikke kan tage af sted uden ham. Jeg prøvede alt muligt for at få ham tilbage, men det lykkedes ikke. indtil jeg stødte på denne mand kaldet DR WALE online, kontaktede jeg ham og fortalte ham alt, hvad der er sket mellem mig og min mand, før vi gik fra hinanden. Han spurgte mig ikke alt for bange for, at alt bliver godt igen. han fortalte mig at betale for genstande, som han ville bruge til at forberede kærlighedsformularen til mig, og jeg betalte og fulgte alle råd og instruktioner, han gav mig. Efter at have hjulpet mig med at kaste en kærlighedsbesværgelse og se, kom min mand tilbage inden for en uge. bad mig om tilgivelse, jeg var så overrasket over, at besværgelser som DR WALE stadig eksisterer. Hvis nogen her har brug for hjælp, med al oprigtighed, kontakt DR WALE i dag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com
du er faktisk den bedste DR WALE tak fordi du gjorde mit hjem til et lykkeligt hjem igen. Jeg kan aldrig stoppe med at tale om dig sir. hans er virkelig en fantastisk mand, du kan kontakte ham for løsning af enhver form for problemer som
(én) lotteriformidling
(to) ex tilbage
(tre) bliver gravid
(fire) kur mod enhver form for sygdom, sygdom og infektion
Og mange andre kontakter denne store mand i dag og får din
Problemer løst 100%

09 august, 2023 10:44  
Blogger Anonymous sagde...

Jeg er her for at lave en anmeldelse af, hvordan DR WALE hjalp mig med at ordne mit ægteskab, og også til dem derude, der søger hjælp og råd om, hvordan du redder dit ødelagte ægteskab eller forhold, for et par måneder siden havde jeg problemer med min mand, jeg bemærkede han har haft en affære med en anden ung dame på hans arbejdsplads. Jeg konfronterede ham, men han blev vred og sagde til mit ansigt, at det er sandt, som om det ikke var nok, gik han videre ved at fortælle mig, at han ikke elsker mig længere at han ville skilles, jeg var for knust og forvirret, jeg tryglede ham om, at jeg ikke ville skilles, men han insisterede, før da havde jeg hørt om DR WALE, mens jeg surfede på internettet, hvordan han plejede at hjælpe folk med brudte ægteskaber og forhold, jeg tænkte på det, og jeg besluttede at kontakte ham, han lover at få et smil på mit ansigt igen, jeg fulgte hans instruktioner og inden for nogle uger blev jeg så overrasket over at se min mand knæle foran mig og undskylde for det han havde sagt om skilsmissen, det er noget jeg aldrig havde forventet, jeg takker DR WALE for det han har gjort for mig, lever nu lykkeligt med min mand og han er holdt op med at se den anden kvinde. Venligst, hvis du har problemer som dette, råder jeg dig til at kontakte DR WALE, han kan også hjælpe dig. via WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-mail: drwalespellhome@gmail.com

22 september, 2023 03:26  
Blogger Anonymous sagde...

Jeg kan ikke glemme, hvordan DR WALE hjalp mig med at genoprette mit ægteskab efter ni måneders adskillelse med min kone på grund af skænderier, og hun rejste og aldrig vendte tilbage til mig, jeg gjorde så meget for at få hende tilbage, men intet lykkedes ikke før Jeg så en kommentar online, da nogen vidnede om, hvordan DR WALE hjalp hende med at få sin mand tilbage, og det var sådan, jeg kontaktede ham gennem hans WhatsApp, og efter at have skrevet mit problem ud forsikrede han mig om, at han vil hjælpe mig med at komme tilbage til min kone inden for få dage efter at have kastet kærlighedsformularen, og efter at han havde fortryllet, kom min kone hjem og tryglede, at hun var meget ked af det i dag, jeg er tilbage med min kone, og vi er begge glade og bor sammen igen. Jeg ved, at der er mange mennesker derude, der ønsker at få deres kærlighed tilbage, kontakt venligst DR WALE, for han er det perfekte svar på dit problem, hans kontaktoplysninger er: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

13 oktober, 2023 00:22  
Blogger Anonymous sagde...

Mit ægteskab gennem tyve år velsignet med tre børn var ved at falde fra hinanden, fordi min elskede mand sagde, at han var træt af vores forening og ville skilles uden grund, jeg vidste, at der var noget galt et sted, så jeg gik ud for at få hjælp, efter seks måneders søgen efter hjælp uden resultat, mødte jeg endelig DR WALE, en åndelig mand velsignet af sine guder med en overnaturlig kraft til at løse forskellige livsproblemer. Jeg forklarede ham min situation, DR WALE fortalte mig, hvad der var problemet og fortalte mig, hvad han skulle gøre, jeg fulgte hans instruktioner, og efter en uge kom min mand hjem efter seks måneder, og jeg rev skilsmissepapiret, og i dag lever vi. i fred. Hvis du har noget, der generer dig i dit liv, og du ønsker en hurtig og pålidelig løsning, så kontakt DR WALE, du vil have en grund til at dele hans vidnesbyrd ligesom mig. kontakt Whatsapp/Telegram: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

14 oktober, 2023 05:31  
Blogger Anonymous sagde...

Jeg er her for at dele denne min korte historie. Det handler om firmaet og ejendommene, som min far efterlod, før han døde. Fordi jeg ikke vidste meget om hans forretning, planlagde nogle af hans partnere at sparke mig ud af ejendommene. Jeg var forvirret over alt. ting begyndte at gå galt. Jeg ved ikke, hvem jeg skal græde til. Sagen blev ført for retten, men det ser ud til, at det gik til fordel for min forræder. forræderen fortalte mig, at jeg aldrig vil have noget at kalde mit, at han endda vil låse mig inde. Alt dette fik mig til at gå i depression. Jeg tabte på alle områder. men her er det hele vendt. en dag læste jeg på internettet, og det var sådan, jeg løb ind på DR WALE-siden. På hans side så jeg en masse gode nyheder og vidnesbyrd om ham, hvordan han har hjulpet mange mennesker med at vinde en retssag og gjort mange andre gode ting for folk. Så jeg nåede ud til ham og forklarede alle detaljer om min situation til ham derfra. DR WALE fortalte mig, at jeg ikke havde noget at frygte for ham, fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, og ting, jeg skulle betale, som jeg betalte for alt og fulgte instruktionerne. Da jeg skriver dette, er alle ejendomme og firma blevet givet tilbage af retten. Jeg ved ikke, hvordan DR WALE gjorde sit mirakel og magi. Jeg har fuld kontrol over alt nu. Alt sammen takket være DR WALE. Jeg sætter virkelig pris på dig. DU kan kontakte DR WALE på hans WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com

06 februar, 2024 10:24  
Blogger Anonymous sagde...

Der er en fantastisk PSYCHIC, der giver lotteri-vindende numre til folk. Jeg vandt $839.342.000 millioner dollars ved hjælp af hans vindertal. Hans navn er DR WALE. Jeg har spillet lotteri i årevis, og jeg har aldrig været heldig, men min ven på kontoret vandt 996.800.000 millioner dollars og sagde op fra arbejdet, så jeg beder ham om hjælp, og han sagde, at DR WALE forudsagde sin sejr efter at have kastet en besværgelse og gav ham vindernummer at spille, og han vandt, så jeg talte med DR WALE på WhatsApp: +2347054019402 for at få hjælp. Han svarede og sagde, at der skulle foretages en læsning og en trylleformular for at afsløre mit vindernummer, jeg oplyste hans krav til læsning og afgivelse af besværgelsen. Efter besværgelsen gav han mig nogle cifre og sagde, at det var mit vindernummer og fortalte mig, hvornår og hvor jeg skulle spille det. Jeg gjorde som instrueret og dage senere fik jeg et opkald om, at jeg vandt $839.342.000 millioner dollars, jeg troede det var en joke, indtil beløbet ramte min bankkonto. DR WALE kan også hjælpe dig med at vinde. Kontakt ham via WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com

07 februar, 2024 17:11  
Blogger Anonymous sagde...

Et fantastisk vidnesbyrd om en trylleformular, der bragte min mand tilbage til mig. Jeg er lykkeligt gift med en dejlig og omsorgsfuld mand med to børn. Et meget stort problem opstod i min familie for syv måneder siden, mellem mig og min mand. så forfærdeligt, at han tog sagen for retten for en skilsmisse. han sagde, at han aldrig ville bo hos mig igen, og at han ikke elskede mig længere. Så han pakkede ud af huset og fik mig og mine børn til at gå igennem svære smerter. Jeg prøvede alle mine mulige midler for at få ham tilbage, efter megen tiggeri, men alt uden held, og han bekræftede, at han har truffet sin beslutning, og han ville aldrig se mig igen. Så en aften, da jeg kom tilbage fra arbejde, mødte jeg en gammel ven af mig, som spurgte min mand. Så jeg forklarede hende alt, så hun fortalte mig, at den eneste måde, jeg kan få min mand tilbage på, er at besøge en trylleformular, for det var det, hun også gjorde for at vinde sin elsker tilbage. Så fulgte jeg hendes råd, og hun gav mig DR WALE WhatsApp-kontakt: +2347054019402. straks sendte jeg DR WALE en WhatsApp-besked og fortalte ham om alle de smerter og problemer, jeg står over for. DR WALE fortalte mig, at jeg ikke skulle græde mere, og at jeg brugte at slappe af i mit sind. Efter megen diskussion med DR WALE betalte jeg for alle materialer og genstande, der var nødvendige for at fortrylle, og trylleformularen forsikrede mig om, at jeg vil få min mand tilbage om en uges tid. Hvilken fantastisk udtalelse!! Så han talte med mig og fortalte mig alt, hvad jeg skulle gøre. Så den næste uge var det så overraskende, at min mand, der ikke ringede til mig i de sidste syv måneder, ringede til mig for at informere mig om, at han ville komme tilbage. Så fantastisk!! Så det var sådan, han kom tilbage til huset med masser af kærlighed og glæde, og han undskyldte for sin fejltagelse og for den smerte, han påførte mig og mine børn. Så fra den dag var vores forhold nu stærkere, end det var før ved hjælp af DR WALE. Jeg vil råde dig til at kontakte DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com

24 februar, 2024 23:36  
Blogger Anonymous sagde...

Jeg er her for at give vidnesbyrd om, hvordan jeg fik min mand tilbage. Min mand forlod mig uden grund for fire år siden. Han flyttede sammen med en anden kvinde, jeg fik lyst til at slå mig selv ihjel, mit liv blev meget bittert og sorgfuldt. Så en dag fortalte en af mine venner mig om en fantastisk trylleformular, der er meget god, og han sagde, at han gav ham nogle lykketal, som han spillede i et lotteri, og han vandt. Sidste gang jeg tjekkede vidste jeg, at det ikke gik godt for min ven før, så da han fortalte mig, at trylleformularen hjalp ham med at vinde, troede jeg på hans ord. Han fortalte mig, at DR WALE vil bringe min lykke tilbage uden at lede efter, hvor jeg ellers kan nå ud til DR WALE. Jeg brugte den besværgelse, han gav mig, og inden for en uge senere modtog jeg et opkald fra min elskede mand. Han undskyldte og kom tilbage til mig. Han gav mig endda nogle søde gaver som et middel til at kompensere mig. Jeg er meget glad nu. Tak DR WALE, Du kan nå ham via
WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com
Han kan løse ethvert problem som f.
(1) Hvis du vil have din eks tilbage.
(2) du har brug for en skilsmisse i dit forhold.
(3) Du ønsker at blive forfremmet på dit kontor.
(4) Du vil have, at kvinder og mænd løber efter dig.
(5) Hvis du ønsker et barn.
(6) Du ønsker at være rig.
(7) Du ønsker at binde din mand og kone til at være din for evigt.
(8) Hvis du har brug for en finansiel holdning.
(9) Han kan gøre dig gravid.
(10) Han kan helbrede dig fra enhver sygdom.

26 februar, 2024 09:16  

Send en kommentar

<< Home