tirsdag, januar 23, 2007

Forår i Blogland?

Kan godt være, der faldt en masse sne i går, men øh... Det virker nu alligevel lidt, som om der er forår i luften i Blogland.

Jeg synes nærmest, det er hver eneste blog, jeg lægger vejen forbi, hvor der snakkes om dating. Og især netdating.

Er der noget i vandet eller hvad...? :-)

Lommen - der aldrig har prøvet netdating

3 Comments:

Anonymous Anonym sagde...

Øhhh mødte du ikke din kæreste på nettet???
Jeg betragter dates med mænd fra dating sites og fra blogs på samme måde..

Men bortset fra det - så er jeg sikker på at der er noget i vandet...(sålænge det er ikke er det sammen, som der er i vandet i Køge - så gå det nok)

23 januar, 2007 04:41  
Blogger Lommen sagde...

@Sille:
Hahaha - jo, jeg mødte Simon via bloggen. Men jeg skelner, som det så kan anes, i modsætning til dig imellem 'netdating' som for mig er noget med at ha' en datingprofil på en eller anden portal og så dét at mødes uden at ha' oprettet en blog (eller anden form for netside) med det formål at finde en kæreste.

Når jeg skriver, at jeg ingen erfaring har med netdating, er det således et spørgsmål om, at jeg aldrig har prøvet at skrive en profiltekst. Og heller ikke har været på date med mænd, jeg ikke har mødt før (minus én, men dét havde nu heller ikke noget med datingsider at gøre).

Mht vandet i Køge: Hm... Dét gi'r vist ikke just forårsfornemmelser. Som jeg har forstået det. :-S

23 januar, 2007 04:47  
Anonymous Anonym sagde...

Måske er det bare ønsket om forår, eller også er bloggerne (ligesom forårsblomsterne) blevet snydt af det indtil nu varme vejr og sprunget ud for tidligt?

23 januar, 2007 18:04  

Send en kommentar

<< Home