søndag, januar 28, 2007

Chokolade-søndag

Hvor perfekt timing er det lige, at når mens'en og trangen til søde sager og (endnu mere) selvforkælelse dukker op, har kæresten og jeg resten af den superkraftige chokolade-rom-mousse fra forleden stående i køleren??

Lommen - uuuh, fantastiske søndag!

4 Comments:

Blogger Maria sagde...

Min søndag har også bestået af chokolade. Mums! :-)

28 januar, 2007 22:40  
Anonymous Simon sagde...

Det var en helt fantastisk søndag. Og når bare Pernille og chokolade er så helt igennem sød, så skal man i den grad passe på vægten :)

29 januar, 2007 11:08  
Anonymous Toke sagde...

Først og fremmest: Nååååååååårrrrhhh!

Dernæst: Det lyder sjovere end min søndag der hovedsageligt blev brugt på at have tømmermænd og spise slammad... Mit liv er hårdt :-).

29 januar, 2007 16:36  
Blogger Pernille sagde...

@Maria:
"Bestået af" ligefrem?? HOLD da op! Helt så voldsomt var det dog ikke her. Hm... Hvis dage sådan kan "bestå" af fødevarer, er jeg ret sikker på, at mandage oftest består af pasta og tomatsauce. (Selv om man jo skal være go' ved stakkels Mandag - jf. tidligere post). :-)

@Simon:
Det her når jo egentlig kvalmegrænsen, men når nu jeg selv er omtalt, er det jo en helt anden sag... !-D Indrømmet: Var svært at være mit upåvirkelige, ngterne jeg, da jeg læste det dér... *rødme*

@Toke:
Var sjovt nok ikke i tvivl om, at det ville være kommentaren fra dig. !-)
Derudover: "Slammad"?! Føj for et ord!! Lyder som noget, man får på et hospital, hvor nogen er kommet til at sætte slangen fra éns drop til en eller anden toilettank... :-S

29 januar, 2007 20:31  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home