søndag, juni 18, 2006

Nedbrud

Det er ikke på grund af handlingslammelse, at der ikke sker noget som helst her i Baglommen for tiden - min computer er såmænd bare gået ned. På den hårde måde. Brændt sammen, simpelthen. Man gør vel ting ordentligt, ikke...? Indtil en ny datamat er indkøbt, kommer der nok til at være ret stille her. Men jeg læser selvfølgelig stadig med rundt omkring i Blogland...


Till we meet again........

6 Comments:

Anonymous Lucy sagde...

Det kunne jeg godt gå hen og blive lidt træt af. Jeg følger jo for pokker da med og så tillader du at efterlade mig hængende til tørre i blogland?! ;-)

PS. Er imponeret over med hvilken ro du tager din computers sammenbrud. Meget imponeret.

19 juni, 2006 02:27  
Blogger Pernille sagde...

@Lucy: Hængende til tørre? Så er det jo godt, det er dejligt vejr udenfor. Du har sikkert osse godt af lidt sollys i stedet for al den skærmstråling... !-)

Ro: Tja... Skyldes i høj grad, at jeg var ret forberedt på, at det gamle skrummels sjæl nok snart ville forlade denne verden. Desuden har jeg sikkerhedskopier af alt - ALT, jeg har lavet på den, har penge til at købe mig en ny maskine og HAR afsluttet mit semester som underviser. Alt i alt okay timing af den gamle maskine, hvis det endelig SKU' være...

19 juni, 2006 15:21  
Anonymous Pernille sagde...

Detr er først når skidtet går ned, at man finder ud af, at man nærmest er en cyborg.. at man dårligt kan leve uden.. Trist :-) Go jagt på en ny kasse.

Mange hilsner
Pernille

20 juni, 2006 11:11  
Blogger Pernille sagde...

@Pernille: Hyggeligt, du kiggede forbi. :-) Jeg kan love dig, at jeg ved, præcis HVOR afhængig jeg er af den maskine...! Hvad gjorde man før Internet???

20 juni, 2006 11:16  
Blogger BusterLiguster sagde...

Før internettet gjorde vi alle de ting vi skriver om i dag??? ;-)

Nej ... sorry seriøst, så vil du blive savnet :-)

20 juni, 2006 12:36  
Blogger Pernille sagde...

@Liguster: For at man kan savnes, skal man vel først have forladt nogen, og det har jeg jo ikke? Bare rolig! Ukrudt forgår ikke så let. !-) Sidder faktisk netop og arbejder på blogpost, så må vi jo se, om denne maskine vil som jeg... !-)
Men tak for den søde kommentar alligevel. :-)

20 juni, 2006 12:39  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home