torsdag, september 27, 2007

En lille beundrende post

Ham der Nicolas Winding Refn...

... altså selv om han sidder og tuder på landsdækkende fjernsyn og siger 'opførelse' i stedet for opførsel og kalder Christoffer Boe for 'Christoffer Bro' og er pisse manipulerende og sådan...

Så er han altså bare enormt... sød på en eller anden måde. Måske fordi han siger alle de dér alt for ærlige ting på sin egen lidt knudrede facon. Og så er han svinelækker. Der er ikke noget at gøre. Jamen altså - på visse måder ligner manden jo egentlig en person med downs syndrom ("mongolisme") med de dér små øjne, og han er jo faktisk (hånden på måsen) lidt halv-vomset, ikke? (I hvert fald nu)

Men der ER bare noget med komplicerede mænd, som jeg ikke forstår, og som helt tydeligt har den mest sindssyge lidenskab lige under overfladen. Og som er oprørske. Winding Refn kan ikke HA', når ting skal gøres "korrekt", fortalte han for nylig i et af de opsigtsvækkende interviews, som hhv. Mads Brügger og Mikael Berthelsen laver med ham i DR2-udsendelsen "Den 11. time". Og nej, dét er helt tydeligt - manden er dømt ude af det gode selskab i dansk filmverden OG er gået konkurs to gange.

Uhm... Uhåndterlige, oprørske mænd som man bør holde sig laaaangt væk fra.

Lommen - hvad er god smag? **)

**) Ét af de spørgsmål, som netop er blevet diskuteret en del, i ovenstående interviews.

2 Comments:

Blogger Toni sagde...

Hm, hvad er god smag, spørger du. Det kan vist diskuteres i én uendelighed, når det i virkeligheden handler om smag og behag :-)

28 september, 2007 09:49  
Blogger Lommen sagde...

@Toni:
Ja, DET kan man - og det er nok derfor, der findes et helt universitetsfag, der dybest set handler om 'smag og behag': Æstetik :-)

Nå, anyways - jeg havde jo bare lyst til at skrive et "han er for lækker"- indlæg. Ikke så megen alvor dér. :-)

28 september, 2007 13:38  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home