torsdag, april 19, 2007

Pik og pandekager

En mor og hendes lille søn sidder i et tog. På et tidspunkt stiger en meget overvægtig mand på toget og sætter sig på sædet på den anden side af midtergangen. Den lille dreng stirrer med store, fascinerede øjne på den fremmede, tykke mand, og til sidst kan han ikke nære sig, men kigger med imponerede øjne på sin mor og siger med høj, klar røst:

"Orv, Mor - hvor er han tyk!"

Moderen skæver undskyldende og forlegent over imod manden, der dog ikke lader sig mærke med noget, og tysser så på drengen. Ved næste station stiger manden af, og moderen forklarer sin søn:

"Sådan siger man ikke, Frederik! Manden havde bare spist for mange pandekager, fordi han ikke kunne lade være. Han er sikkert flov over det, og så er det ikke rart for ham, at du sidder og siger sådan, så alle kan høre det, vel?"

Lille Frederik bliver meget eftertænksom og nikker stille. Det kan han godt se. Han lover sin mor ikke at sige sådan igen.

Ved næste station stiger en højgravid kvinde på toget og sætter sig, hvor den tykke mand sad før. Ligesom med manden stirrer Frederik overvældet på den bugnende mave. Og igen presser ordene sig på. Men klogeligt belært af erfaringen og sin mor, tager han sig selv i det og tænker sig godt om, før han direkte henvendt til den gravide kvinde siger:

"Jeg ved godt, hvad du har fået for meget af - men jeg si'r det ik'!"

Lommen - hvad synes I humor er?

1 Comments:

Anonymous Anetq sagde...

HAHAHAHAHAHHA, det er humor!

19 april, 2007 23:59  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home