lørdag, marts 04, 2006

Det siges...

... at man skal skrive stikord til ideer ned, så snart man får inspirationen, ellers glemmer man det gode indfald. Så jeg lægger lige en huskeseddel til mig selv her, så jeg ikke glemmer et par ideer til kommende blogposter:

- Redskabsgymnastik og varm snaps
- Hvordan man kan være en færge
- Piger og onani
- Spænd sydvesten, Findus!
- At ligne eller ikke at ligne sin mor

Det var dét! Nu: Det dérsens søvn - har trods alt ikke været i seng endnu *udmattet og med maven fuld af deeejligt bagerbrød*

3 Comments:

Anonymous Anonym sagde...

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha :-D

Det er sjovt det her.

Glæder mig til di skriver følgende to indlæg:

- Redskabsgymnastik og varm snaps
- Hvordan man kan være en færge

09 marts, 2006 16:55  
Blogger Lommen sagde...

"Næ, se horn!", som en af mine gode venner med lige så matematiklærer-agtig ehm... humor?... som jeg plejer at udbryde. En kommentar! Huh! Nu får jeg helt præstationsangst ift de dersens indlæg - og egentlig var det da vist mest bare sjovt at n æ v n e de her ting. Hvis De kan lide disse ordsammenstillinger, frk. Brandt, sku' de minsandten snarere fornøje Dem med Rune T. Kiddes rablerier end med min blog...

09 marts, 2006 18:34  
Anonymous Anonym sagde...

Tak, fordi du tiltaler mig De. Det er yderst sjældent, at nogen kalder mig sådan. Men nu forstår jeg hvorfor: Jeg har lavet en slåfejl i mit indlæg, hvor du er blevet til di.

Håber jeg må kalde dig for du, selvom det er en meget fornem og gennemført blog, du har komponeret her.

Så ingen præstationsangst, for jeg skifter dig ikke ud med Rune T. Kidde. Jeg bliver hængende her, for uret og påmindelsen om, hvor sent man er på den, minder mig om, at døgnet har for lidt timer.

09 marts, 2006 19:52  

Send en kommentar

<< Home