torsdag, marts 08, 2007

"Og klimaet: Der er optræk til blandede følelser..."

Hvad er det, der retfærdiggør, at vi i 3-4-5 stive minutter i hver eneste nyhedsudsendelse uanset medie og kanal skal høre om, hvordan vejret var tidligere i dag??? Hvis jeg var ude, ved jeg det nok godt allerede. Hvis ikke jeg var - jamen, så lever jeg sgu nok lykkeligt uden den viden!


Hvorfor ikke bare "onsdag bliver det regn, torsdag bliver det sne og fredag lidt af begge dele jævnt fordelt over landet. Vil De vide mere, så læs på internettet (men læs for Guds skyld ikke Morgen-Fascisten...)."

Hvorfor ikke noget, vi kan bruge til noget?
Hvorfor ikke en følelsesmæssig vejrudsigt??
Let's face it: Der er jo aldrig kun én person i vennekredsen, som har en dårlig dag, vel? Aldrig kun én, som slår op med sin kæreste. Aldrig kun én, som søger nyt job - eller som pludselig springer ud som fuldblodsoptimist og gør dét, han/hun altid har drømt om, men aldrig turdet gøre. Alligevel står man altid fuldstændigt rystet i sin grundvold, når alle omkring én pludselig opfører sig som galninge og/eller har akut brug for krisehjælp eller solidarisk lykkerus og hoppen og dansen...

Man kunne forestille sig følgende...:
"Og klimaet de kommende dage. Der forventes roligt klima det kommende døgns tid, men fredag middag indfinder en vis lede og desillusion sig formodentlig i Jylland. Når den i løbet af fredagen når Sjælland, vil de fleste folk ha' mere end sædvanlig lyst til at holde fri. Klimaet i weekenden vil således præges af tænkning af dybere tanker og store beslutninger (på Bornholm vil dette dog som altid mest føre til indtagelse af mere alkohol). Den megen slidsomme hjerneaktivitet i resten af landet fører formodentlig til en del sygedage hos lønmodtagere mandag. Hverdagen indfinder sig derfor først forsinket i næste uge, og det KAN komme på tale at udsende tristesse-varsel. Tirsdag tegner dog foreløbigt rolig, om end en stigning i antallet af sidespring og malplacerede branderter ikke kan udelukkes. Prognoserne senere på ugen vil kunne give mere sikre forudsigelser. Og det var klimaet. Nu Sporten..."
Lommen - er man langt ude, når man gerne ville kunne spå om fremtiden bare for at være på den sikre side?

3 Comments:

Blogger Lizelotte sagde...

Pernille - du har en skøn, krøllet hjerne :-) Udsigten til trekantområdet i dag er: en vis ladhed har indfundet sig i Snoghøj-området, men mon ikke der er udsigt til opklaring de nærmeste dage...

08 marts, 2007 08:31  
Anonymous beologen sagde...

gråvejr

08 marts, 2007 10:27  
Blogger Pernille sagde...

@Lizelotte:
Krøllet? Ja, jeg hader at stryge eller... !-)
Har altså aldrig helt ku' stå for ordet 'Trekantsområdet'. Giver mig nogle lidt frække associationer på den barnlige måde... *fnis* Og jeg håber da i sandhed ikke, det er dér, "ladheden har indfundet sig"...? !-)

@Beo:
Come on! :-) Ka' du ikke i det mindste mobilisere noget torden? Giver gerne en kop tordenkaffe. Er så hyggeligt. !-)

08 marts, 2007 13:23  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home