onsdag, oktober 25, 2006

Med rystende dobbelthage

Hm... Er det mon et alderstegn, når man sidder i natbussen, og - da den kører over en række særligt hæslige bump - tager sig selv i at føle, at éns dobbelthager blævrer helt vildt ift for bare 5-7 år siden?

Lommen - som glæder sig over i det mindste ikke at ha' bingoarme...

8 Comments:

Blogger Lommen sagde...

Ja, det er nok rundt regnet det samme, Maria - du ved, det dér, som nogle kalder 'vinkefedt' (føj for et ord i øvrigt) giver grund til betegnelsen 'bingoarme', og det har nok en hel del med mormødres uforståelige trang til bingo at gøre (deres arme er aldrig blevet trænet til noget fysisk hårdere end bingo - eller noget).

25 oktober, 2006 13:29  
Anonymous Anonym sagde...

Er det nu jeg skal lade være med at komme med den dér rigtigt trælse bemærkning om at "Baaaare vent! baaare vent til du en dag har født og kommer til at læne dig forover, mens du kigger ned"

Nå men det er det jo nok. Så det vil jeg så lade helt være med...

Nyd nu din krop, altsammen af den - det går kun en vej, og det ville da være ualmindeligt satans, hvis man sad og ærgede sig som 60'årig

:D

25 oktober, 2006 19:14  
Blogger Lommen sagde...

@Nelliken: Egentlig ærgrer jeg mig ikke (længere) spor over min krop. Var derfor, det var lidt af en overraskelse for mig, at jeg tænkte sådan...

Og når jeg en dag har født og kigger ned, så vil jeg bare håbe, at jeg får øje på mit barn og tænker, at det var det hele værd... :-)

25 oktober, 2006 19:29  
Anonymous Anonym sagde...

At busser giver dobbelthager, er er i hvert tilfælde et rigtig godt argument for ikke at tage bussen...

25 oktober, 2006 20:41  
Blogger Lommen sagde...

@Alice: Haha - mon det er sådan en ny slags 3. klasse i offentlige transportmidler?
"Skal Deres reservation være ikke-ryger?"
"Ja, tak."
"Hvileplads?"
"Jo, gerne."
"Og hvad med dobbelthager? Det er jo halvtreds procent billigere, så længe De er under tres år og alligevel har mega mange/lange dobbelhager..."
"..."

25 oktober, 2006 21:05  
Anonymous Anonym sagde...

Jeg ser et helt nyt realitykoncept: 30 år ældre på 10 minutter... det skal nok blive en seer-succes på TVDanmark:o)

25 oktober, 2006 22:09  
Blogger Lommen sagde...

@Alice: *Griner* Mon det ville gøre sig for teenagere, der er trætte af ikke at ku' komme ind på nogen af de ønskede gå i byen-steder...? !-)

25 oktober, 2006 22:22  
Anonymous Anonym sagde...

Jeg udtænker konceptet således at det er for alle... teenagere der virkelig gerne vil kunne komme ind på de berygtede og berømte steder, folk, der ønsker sig at få lidt af den karakter som alder trods alt giver, og så dem, som er trætte af at være for unge til bingo-klubben

26 oktober, 2006 23:01  

Send en kommentar

<< Home