mandag, juli 17, 2006

Kan man det? Part III

Her har I den så - sms'en, som den kom til at se ud. Lommen proudly presents *tadaa*: Venindens megalange besked afsendt i eftermiddags:

"Hej [fyrens navn]. Dette er nok en RET mystisk besked at få, eftersom vi ik ka siges at kende hinanden. Faktisk har vi kun mødtes én gang - til fest hos [navn på værten for føromtalte fest] i foråret. Længe siden, ja... Det korte af det sms-lange er, at jeg vil høre, om du mon ku' ha' lyst at mødes med mig over en kop ét-eller-andet en dag. Tænker, det ku' være sjovt at se om Tænkeren og Sladretasken mon ku' ha' noget at sige hinanden...Véd godt, fremgangsmåden (og måske osse timingen) er syret. Måske sidder du på den anden side af Jorden, står til dit eget bryllup eller noget helt 27., men for den, der intet vover, sker der jo som bekendt - oftest - ikke ret meget. Mange hilsner [min venindes navn]."

Og netop for få minutter siden indløb så det her svar, som jo ikke er så spændende (beklager, kære læser(e)), meeeeen som på den anden side (oplivende nok!) gav min veninde fuldstændigt ret - i at sådan her kan man faktisk godt gøre:

"Hej [venindens navn]. Jeg er meget smigret, men må desværre takke nej, da jeg ser en. Vi ses sikkert igen hos [festværtens navn]. Venlige hilsner, [fyrens navn]"

Ja, som Acq jævnligt gør opmærksom på, så er det tit sådan med virkelige hændelser, at de ikke er designet til at underholde nogen - og da slet ikke altid åbner for de fede, strukturerede, narrative forløb med begyndelser, midter og slutninger - for slet ikke at tale om pointer og alt sådan noget fis. Jeg ville da selvfølgelig gerne ha' kørt en lang, spændende føljeton om et videre forløb mellem de to her på min blog. Først og fremmest, selvfølgelig, ville det ha' glædet mig dybt for min veninde. Men sådan sku' det altså ikke være.

... Og så er jeg altså alligevel lidt glad, for hun havde jo ret, hende den modige gutterkvinde: Fyre, bliver smigrede! Fyre synes ikke nødvendigvis, at man er en weirdo. Well...Nogle fyre synes i hvert fald ikke, man er en weirdo, blot fordi man griber den chance, der måske næsten ikke er dér. Der findes fyre med både jordforbindelse og pondus nok til, at de rent faktisk tackler de handlekraftige (og lidt dumdristige?) kvinder helt fint - og ikke bare tackler, men respekterer dem...

Hep! Så skal vi bare ud og finde dem, der ikke er optaget. *Noterer på to do-listen* Har lige tre dage, inden jeg tager på ferie. Dét sku' nok ku' nås...

11 Comments:

Anonymous Acq sagde...

Hep! Jeg vil med!

Jeg har også lige et par dage inden ferie-slummen drukner det hele i ingenting. :)

17 juli, 2006 21:23  
Anonymous Acq sagde...

- og tak for en skøn mini-historie. Uanset at den ikke var lang, så var den da underholdende :)

17 juli, 2006 21:24  
Blogger Nick sagde...

Mig! Mig! Mig! Jeg vil også! Altså, hvis der er gin og tonic. Og det ikke bliver for sent. Og hvis jeg ikke behøver at samle en fyr op.

Nå, men i øvrigt ville jeg egentlig bare sige, at det da er rigtigt, at fyre også kan blive smigrede af den slags. Måske har vi det mindre stalker-agtigt, når vi modtager en rar lille besked a la den der, som din veninde sendte, fordi piger generelt nok virker mindre harmløse på den der lidt farlige 'hun er psykopat'-måde.

Om det så gælder, hvis man som fyr sendte en magen til - tja, det ved jeg faktisk ikke.

17 juli, 2006 21:34  
Anonymous Nelliken sagde...

Kan godt lide din tilgang til at mænd er noget man finder UDEN for sin ferie ;o)

17 juli, 2006 22:07  
Blogger Pernille sagde...

@Acq: Tak. Jeg er glad for, du følte dig underholdt - trods alt. :-)
Har faktisk serisøt tænkt mig at lade det her påvirke min tilgang til hankønsvæsnerne i den kommende tid. Nu kan man jo tilsyneladende hva' som helst (understreger så bare endnu engang, hvor stor en kylling, jeg har været/er, når jeg synes, det er så stort, det her... æhm...). Men okay, har osse lige netop i dag virkelig brug for beviser på, at (de fleste) mænd er nogle rare, medmenneskelige, hensynsfulde, dejlige nogen... (Bare rolig, får det nok snart bedre på den front. En sådan bitterhed varer aldrig ved hos mig).

@Nick: Sådan som du råber op og vil med, ville jeg da næsten føle mig stalket, hvis jeg var Acq... ;-) Men velkommen til, da! :-)
Måske har du ret. Kan godt være, vi tøser virker mindre harmløse i jæger-rollen. Eller måske er vi bare blevet riiigtigt gode til at nedtone vores farlighed - lige indtil I sidder i fælden. MUAHARHAR!!! ;-)

Jeg selv ville nu osse blive supersmigret, hvis jeg modtog en lignende besked fra en fyr (bare frem med mobilen, du! :-S) Meeeen en del af mine kvindelige bekendte ville sgu nok lige overveje det en ekstra gang og måske osse blive lidt nervøse.

@Nellike: Godt spottet! :-D Men altså, ferie er jo netop... ferie, ikke? !-)

18 juli, 2006 00:20  
Anonymous Acq sagde...

Nick; du er altid velkommen, det ved du!

Lomme, jeg føler mig sjældent stalket, og især ikke af Nick ;-)

18 juli, 2006 07:16  
Blogger Nick sagde...

@lommen: Hvo intet vover... Held og lykke med det.

@acq: Det skyldes udelukkende, at jeg er så dygtig (hemmelige ninja-træning, du ved), at du ikke engang opdager, at jeg stalker dig for vildt. Selv mine sms'er er umulige at opdage, hvilket rent praktisk ikke altid er særligt smart...

18 juli, 2006 09:28  
Anonymous Acq sagde...

@Nick: ak.. story of my life!

19 juli, 2006 07:49  
Blogger Nick sagde...

@Acq: Ak og ve. Well, måske trækker jeg en dag - kortvarigt - min sorte pyjamas af, så du får en fornemmelse af, at der er nogen, der stalker dig. Den er også så pokkers varm i den her hede...

19 juli, 2006 09:35  
Anonymous Acq - på ferie sagde...

hmmm... jeg ved så ikke om jeg skal være smigret, forventningsfuld eller bare generelt skræmt nu?

19 juli, 2006 22:14  
Blogger Nick sagde...

Jeg tror, at en passende blanding af de første to er på plads. Jeg er jo ganske ufarlig, som du ved.

20 juli, 2006 13:50  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home