fredag, maj 19, 2006

Måske der alligevel tænkes...

... dérovre på den anden side af gangen her i Huset?

Pludselig var der i hvert en vis dejlig fyr, der beamede mig op på Messenger, til trods for, at vi i dag nærmest har talt sammen hele dagen igennem... Jeg skulle lige spørges omsorgsfuldt til, og så blev jeg ønsket en dejlig søvn. Pudsigt nok var han osse meget, meget træt.

Måske kører verden bare langsommere rundt, end jeg løber...? Måske sku' jeg bare stoppe op og vente på den...? Måske, måske, måske. Måske var det bare dejligt, at jeg var i hans tanker? So what? La' mig nu...

3 Comments:

Blogger Acq sagde...

Det var dejligt at du var i hans tanker. Det er skønt at der tydeligvis er noget respons.

...kan du SÅ komme videre!

Det æder dig op.

20 maj, 2006 08:58  
Blogger Pernille sagde...

@Acq: Æder mig op? Ingenlunde! (I øvrigt et ord, du burde overveje som ugens ord ovre hos dig, synes jeg - både pga betydning og klang...) Nu har jeg det sådan, at jeg ikke kan gøre mere. Jeg har sagt, hvordan jeg har det, og... så har vi ham pludselig på msn, og her til morgen fik jeg så pludselig et godmorgenknus på sms... Erfaringsmæssigt kan man nu blot læne sig tilbage og nyde forestillingen. Om den ender med happy end, er der heldigvis ingen til at sige. I min biograf vises nemlig kun kvalitetsfilm... ;-) Men i hvert fald jeg føler mig ret så afslappet og skal ha' min gode ven Tossen til middag her på kanalen senere. Livet er godt.
Og DU af alle skulle tale om at komme videre??! ;-)

20 maj, 2006 11:50  
Blogger Acq sagde...

hehe.. ja, jeg kaster totalt med sten her fra mit lille glashus. Det er så nemt at sige det til en anden som man egentlig burde sige til sig selv, ik?

- og dejligt at høre at du læner dig tilbage og nyder forstillingen, det er sådan det skal tackles!

20 maj, 2006 16:18  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home