mandag, marts 19, 2007

Og sådan endte en god dag!

Aaaah, træt i hovedet... Fire ud af fem punkter på to do-listen overstået. En god dag er til ende.

Jeg har studeret for lidt, men jeg har haft en fantastisk dag og ellers været flittig. Og jeg véd, jeg overholder min deadline i morgen, så skidt pyt.

Nåja! Og så har jeg købt påskeliljer, som nu står og pynter så fint blandt de grønne planter i min bolig. Det er en hel have i vindueskarmen! :-)

I lang tid var påskeliljer ellers absolut ikke blandt mine yndlingsblomster: De mindede alt for meget om en voldelig eks-kæreste, som engang blev rasende, fordi han (igen-igen!) misforstod noget, jeg sagde. At han misforstod var naturligvis min skyld... :-S Han greb nogle påskeliljer, jeg ligesom nu havde stående i vindueskarmen og vred i en håndevending hovederne af dem og smed dem og vasen på gulvet, hvorefter han slog ud efter mig, som (igen-igen!) måtte dukke mig...

I dag er det præcis to år og én måned siden, at dét forhold heldigvis gik i stykker, selv om jeg dengang (med skam at melde) var ved at gå i stykker på det selv.
Her sidder jeg nu med dejlige, uskyldige påskeliljer i en helt anden vindueskarm og den skønneste ro i maven.

Lommen - livet er utroligt

8 Comments:

Anonymous toke sagde...

Mmmmmm, dejligt livsbekræftigende her på en helt almindelig tirsdag. Dejligt! Du kan da også lige få et *knus* med på vejen.

20 marts, 2007 09:49  
Blogger Maria sagde...

Av en voldelig kæreste, godt du slap af med ham søde Pernille.

Og jeg kender godt det der med, at en eller anden ting eller oplevelse kan ændres fra at føles dårligt til godt, fordi den eller det opleves i en anden sammenhæng. Det er ligesom det giver en ekstra glæde, fordi det pludselig føles så godt.

20 marts, 2007 10:06  
Blogger Pernille sagde...

@Toke:
Selv ikke de "helt almindelige dage" er jo nogensinde helt almindelige, vel...? !-) Og gudskelov for dét! Godt at det virker, som om du selv har energien og livsglæden helt i behold. Og dejligt med et knus. Ser frem til den ægte vare torsdag. !-)

@Maria:
Ja, sådan tænker jeg faktisk osse stadig tit, selv om det forhold nu er så længe siden - tænker, at jeg er meget lykkelig for, det gik, som det gik!!

Sidste del af dit svar var tankevækkende. Sådan havde jeg faktisk aldrig set det før... Kunne du ikke skrive en post (med fiktionsramme) om netop det, Maria? Tror, den kunne blive SÅ smuk og eftertænksom.

Meget teoretisk ville man måske i øvrigt sige, at man godt kan fylde nyt betydningsindhold i et tegn (som her påskeliljerne, der får ny, positiv betydning). Visse teoretikere ville så nok skændes om, hvorvidt der stadig var tale om påskeliljer, fordi de ikke mener man kan adskille form og indhold. Andre igen ville sige, at en lilje stadig er en lilje, uanset hvad det enkelte menneske så forbinder dermed.

Tja...

Heldigvis er påskeliljerne ligeglade og står stadig - nu næsten udfoldede - og nejer ved mit åbne vindue. :-)

20 marts, 2007 10:30  
Anonymous toke sagde...

Lige nu har jeg så en del nervøs energi. Jeg skal ned og sige jobbet op lige om lidt, lige efter min kontorfælle har været nede og klage og sige at han kun er her i kort tid endnu... spændende, spændende... Men jo, humøret er ellers kommet noget længere op end det var i starten af weekenden.

I øvrigt lyder dit ændringsforslag til menuen som en tip-fjong-top-dollar ide :-).

20 marts, 2007 10:54  
Blogger Pernille sagde...

@Toke:
Jeg er spændt på at høre, hvordan det gik! Har sendt alle de bedste energier i din retning de sidste par timer... !-)

20 marts, 2007 13:33  
Anonymous toke sagde...

Det gik fint nok, men det er godt nok længe siden jeg har været så nervøs... Betydeligt mere end da jeg var til samtale. Konfrontationer med autoritetsfigurer er vist noget jeg skal blive lidt bedre til :-). Men nu er det gjort, og der er kun lidt over en måned til jeg starter i Nordea, så juhuu!

20 marts, 2007 14:20  
Blogger Pernille sagde...

@Toke:
Som min tag line lød for nylig:
"Hellere konfrontation end frustration"...
Godt, du fik det overstået. :-)

20 marts, 2007 15:11  
Blogger Maria sagde...

Måske Pernille, men jeg er ikke så meget for bestilt blogarbejde. Du ved min blog er min frie legeplads :-)

20 marts, 2007 20:06  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home