tirsdag, september 05, 2006

Nu med rødmen

Og så var der lige et par af gutterne, jeg bor sammen med, der kommenterede mit nye endnu mere modige hår - sådan på "vi kigger faktisk endda væk fra fjernsynet, fordi vi har fået øje på Lommen".

"Nej, hvor ser du godt ud!" "Hvor klæ'r det dig godt!"

Orv, hvor blev jeg bare forlegen - og smadderglad! - For deres ord og ikke mindst for at opdage, at jeg nu endelig kan finde ud af at tage en kompliment for pålydende og bare nyde den, smile bredt og sige...

tak.

Lommen - nu som glad menneske

4 Comments:

Anonymous Anonym sagde...

Modige? Hvordan? Med farver og striber?
Jeg vil da mægtig gerne se billeder af hvad der ligefrem kan få mænd til at vende blikket fra et tv :D

05 september, 2006 22:00  
Blogger Lommen sagde...

@Simon: Ja, det er lige præcis dybrødt og med en masse meget lyse reflekser i, ret kort og så stritter det i alle retninger. Organiseret morgenhår - lige, som jeg ka li' det. !-)

@Maria: Rart med en blog pep-talk! :-) Du ved vist noget om, hvordan de mænd dér skal håndteres... !-)

06 september, 2006 08:59  
Blogger Lizelotte sagde...

...overvejer om det ville klæde mig, det lyder spændende.
Men på den anden side, Bruno ville besvime når han kommer hjem - han har altså en svaghed for det der lange lyse noget...

06 september, 2006 12:33  
Blogger Lommen sagde...

@Lizelotte: Svaghed eller ej - det ku' jo godt være, at en opfindsom frisør ku' peppe dig lidt op med en frisure, som faktisk ku' fremhæve nogle helt nye sider af dig... *lokke, lokke* Har i hvert fald flere gange opdaget nogle helt nye udgaver af mig selv, når jeg har skiftet fra én gakket hårfarve og frisure til en anden. Og da jeg gik fra at være (lidt for) sød blondine til rødhåret furie (med strit i flere nuancer) satte det da virkelig fut i sagerne...! :-)

06 september, 2006 20:37  

Send en kommentar

<< Home